• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pripreme Zvezde: Putuju svi osim Petkovića

Autor mondo.rs

Crveno-beli u ponedeljak kreću na planinu, a trener Vladan Milojević odredio je spisak putnika.

 Pripreme Zvezde: Putuju svi osim Petkovića Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Posle nekoliko treninga u Beogradu, Crvena zvezda odlazi na Zlatibor, gde će sprovesti najvažniju fazu pripreme za početak sezone, zakazan za 29. jun.

Ekipa Vladana Milojevića krenuće na planinu u ponedeljak ujutro, u skoro identičnom sastavu u kojem se u petak okupila na prvom treningu.

Jedina izmena biće izostanak Marka Petkovića, desnog beka kome ovog leta ističe ugovor i za koga je već poznato da neće ostati u Zvezdi. On će ostati u Beogradu i sačekati epilog pregovora sa inostranim klubovima.

Izvor: MN PRESS

Takođe, u ponedeljak ujutro će biti poznato i koji stranci će trenirati na Zlatiboru, s obzirom na to da su svi izostali sa prvog treninga. Uz njih, ekipi će se narednih nedelja postepeno pridruživati i igrači koji su imali obaveze u različitim selekcijama reprezentacija.

Jedan od igrača koji će se narednih dana priključiti Milojevićevom timu je i reprezentativac Crne Gore Vladimir Jovović, zapažen u jučerašnjoj pobedi svoje "A" selekcije nad Jermenijom.

Dakle, Milojević će u ponedeljak povesti na Zlatibor ekipu u sastavu:

Damir Kahriman, Jovan Vićić, Aleksandar Stanković (golmani), Stefan Milošević, Uroš Račić, Dušan Anđelković, Andrija Luković, Nenad Milijaš, Marko Gobeljić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Vanja Vučičević, Slavoljub Srnić, Milan Pavkov, Luka Adžić, Milan Senić, Stefan Ilić i omladinci Nemanja Stojić, Ivan Ilić, Luka Ilić, Lazar Romanić, Dejan Joveljić, Veljko Nikolić, Jug Stanojev, Slađan Rakić i Aleksa Terzić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC