• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bane Ivanović: Ova generacija ovo nije doživela

Autor mondo.rs

Kapiten "orlova" smatra da je i pun stadion donekle "vezao noge" našem timu na početku utakmice protiv Velsa. "Što više ovakvih utakmica i ceo tim će napredovati"

 Srbija Vels 1:1, izjava Branislav ivanović Izvor: MN PRESS

"Meč generacije", "Veče odluke", "Spektakl godine" i slični naslovi najavljivali su izuzetno važan test aktuelne generacije reprezentativaca Srbije i, verovalo se, uvod u njihovu pobedu nad Velsom na stadionu Crvene zvezde.

Međutim, stvari nisu ispale kako smo se nadali.

Izabranici Slavoljuba Muslina nisu ušli dobro u meč, Luka Milivojević skrivio je penal koji su Velšani iskoristili da povedu golom Arona Remzija i od tog trenutka bilo je jasno koliko težak zadatak čeka "orlove" u Ljutice Bogdana.

Vođstvo Velšana "poništio" je u nastavku Aleksandar Mitrović, na asistenciju Aleksandra Prijovića, za konačnih 1:1. Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat.

"Nismo otvorili meč kako smo želeli, još smo primili i gol i sve je posle toga bilo teže", rekao je u razgovoru za RTS posle meča kapiten "orlova" Branislav Ivanović.

Iskusni defanzivac, jedan od lidera generacije, rekao je da bi i pored remija, kompletnu situaciju u grupi trebalo posmatrati pozitivno.

"Bilo je mnogo bolje u drugom delu meča. Stvarali smo šanse, postigli gol, dominirali celo drugo poluvreme i mislim da možemo da realno budemo zadovoljni bodom, jer smo gubili utakmicu. Ovo je dugačak put, dugačka grupa, znamo da nije ni blizu kraja. Ima još mnogo da se igra i biće prilike za ispravak", dodao je on.

Ivanović je potom poručio i da je pun stadion možda bio "pretežak" za njegove saigrače.

"Krcata 'Marakana' je bila i prevelik vetar u leđa za nas. Možda nas je i malo ukočila, ali navijači su nas nosili i ovakvu podršku treba opravdati u sledećim utakmicama".

Na pitanje da objasni kako je ambijent zaustavio "orlove", Ivanović je rekao:

"Mislim da smo u utakmicu ušli malo bojažljivo i zbog atmosfere, pune 'Marakane'... Ova generacija nije igrala pred ovako dobrom atmosferom, pod ovako velikim pritiskom, ovo je velika stvar za nas. Možda je i sudija tim penalom, koji je u najbližu ruku jeftino i mekano dosuđen, prelomio i dao im samopouzdaje da igraju bolje, ali što se nas tiče možemo da napredujemo. Što više ovakvih utakmica u ovakvom ambijentu i ova ekipa, koja ima veliki potencijal, sigurno će rasti", dodao je kapiten reprezentacije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC