• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković uzalud pretraživao Jutjub zbog Remzija

Autor mondo.rs

"Pet dana sam tražio kako šutira penale", razočaranim glasom je priznao golman srpske reprezentacije posle remija sa Velsom.

 Srbija Vels 1-1 izjava Vladimir Stojković Izvor: MN PRESS

Šteta! Imali su srpski fudbaleri odličnu priliku da posle remija Irske i Austrije odmaknu rivalima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo dogodine u Rusiji, ali nisu je iskoristili.

Oslabljeni Velšani odoleli su napadima "orlova" i iz Beograda se vraćaju sa osvojenim bodom (1:1).

Jedina prilika koju su imali bio je penal u finušu prvog poluvremena zbog naivnog povlačenja Luke Milivojevića.

"Hteo sam da stanem na prvu stativu, ali nisam stigao i našao sam se pored njihovog igrača. Valjda nisam bio dovoljno koncentrisan. Nisam ga povukao u tom trenutku, držao sam ga sve vreme, mada sudija i nije morao da svira penal. Videli ste šta posle nama nije svirao", izjavio je Milivojević posle utakmice, misleći na igranje rukom u kaznenom prostoru Velsa početkom drugog poluvremena.

O penalu je govorio i Vladimir Stojković, koji je pokušao da dekoncentriše Arona Ramzija uoči šuta sa bele tačke, ali nije uspeo.

"Pokušao sam da ga poremetim rekavši mu da ću ostati na sredini gola. Pet dana sam tražio kako Remzi izvodi penale, pretražio sam ceo Jutjub zbog njega, ali svaki put to radi na neki specifičan način", razočarano je konstatovao golman "orlova".

"Na kraju je najbitnije da smo uzeli bod. Prvi smo i dalje, sami odlučujemo o svojoj sudbini i siguran sam da će nam biti lakše nego rivalima, koji moraju da nas jure", dodao je Stojković, koji je poput Milivojevića (i gotovo svih naših reprezentativaca) istakao da je arbitar trebalo da svira penal i u korist Srbije.

"Bilo je malo povlačenja, ali videli ste šta nama nije svirao, a šta njima jeste. Sve je to deo fudbala".

Zbog žutih kartona u duelu sa Velsom, kao i nekim ranijim utakmicama, Stojković i Milivojević neće moći da igraju u septembru protiv Moldavije u Beogradu, ali ih treba očekivati u timu nekoliko dana kasnije, u gostima protiv Republike Irske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC