• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Debitant Prijović: Ovacije? Divan osećaj!

Autor mondo.rs

Aleksandar Prijović je ove nedelje debitovao za seniorsku reprezentaciju Srbije i u dobrom svetlu se predstavio publici na "Rajku Mitiću".

 Aleksandar Prijović debitovao na meču Srbija - Vels Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Posle mnogo čekanja Aleksandar Prijović je dočekao debi u dresu "orlova".

Visoki napadač koji je prethodno igrao za omladinsku reprezentaciju Srbije, a onda se "prebacio" na mladu Švajcarske, u 67. minutu utakmice protiv Velsa zabeležio je debi u senirskom timu "orlova" i bitno doprineo rezultatu današnjeg meča.

Sjajno je asistirao Aleksandru Mitroviću koji je ukazanu šansu pretvorio u gol.

I konačan rezultat - 1:1, pred oko 45 hiljada navijača na stadionu "Rajko Mitić".


"Pokazali smo karakter i vratili se posle 0:1. Jedva sam čekao da pomognem i prezadovoljan sam zbog debija, ostvario mi se san, ali ne mogu biti zadovoljan rezultatom jer sam očekivao pobedu. Bez veze smo primili gol, oni nisu imali neke šanse, dok smo ih mi stvarali, ali tako je to u fudbalu. Bolje bi bilo da smo pobedili, ali i dalje smo prvi na tabeli i sve ostaje interesantno...", kazao je Prijović novinarima nakon susreta.

Publika je pozdravila njegov ulazak u igru ovacijama, a on im se zahvaljuje na tome.

"Divan je osećaj. Navijači očekuju nesto od mene, kao i ja sam. Hvala navijačima na sjajnoj podršci, bili su naš 12. igrač", kazao je Prijović koji je znatno "rasteretio" Aleksandra Mitrovića od duela sa Velšanima od ulaska u igru.

MATIJA NASTASIĆ - MORAO JE I PENAL ZA NAS...


Matija Nastasić se i na ovom susretu našao u "srcu" odbrane, a nakon susreta je kazao da je bilo povlačenja Luke Milivojevića koji je srušio Sema Vouksa za penal Velsa u 34. minutu.

Međutim, ako se sudija De Souza svirao i to - Nastasić smatra da je morao da vidi i situaciju sa početka drugog poluvremena kada je nakon centaršuta Dušana Tadića očigledno rukom igrao i Kris Ganter, no sudija se tad nije oglasio.

"Bilo je povlačenja, ali u današnjem fudbalu takve situacije su veoma česte i sudija je mogao i da ne svira penal. Ako već jeste, onda je trebalo i da svira penal za nas zbog igranja rukom", kazao je Nastasić nakon susreta.


Srbija ostaje izjednačena na prvom mestu tabele naše grupe sa Irskom koja isto ima 12 bodova.

"Situacija se nije promenila, ostali smo na prvom mestu. Ne treba da budemo nezadovoljni, uzimajući u obzir kako se rezultat kretao. Normalno je da smo želeli pobedu, ali nismo uspeli. Bitno je i da nismo izgubili, imamo jednu utakmicu manje do kraja i sada se okrećemo septembru. Svaka utakmica ce biti teska, očekuju nas četiri finala", naveo je mladi štoper.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC