• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ramović četvrto pojačanje na "Grbavici"

Autor mondo.ba

Dosadašnji fudbaler Mladosti iz Doboj-Kaknja Sinan Ramović potpisao je trogodišnji ugovor sa Željezničarom.

Sarajevski Željezničar angažovao je Sinana Ramovića, 24-godišnjeg veznog fudbalera, koji je u prethodne dvije sezone nastupao za Mladost iz Doboj-Kaknja.

Ramović je potpisao trogodišnji ugovor sa timom sa "Grbavice", te tako postao četvrto pojačanje sarajevskih "plavih", nakon Daniela Graovca, Asima Zeca i Dženana Zajmovića.

"Jako sam sretan i ponosan što sam od danas član najvećeg kluba u državi. Ispunila mi se želja iz djetinjstva. Želim se što prije priključiti pripremama i svojim igrama doprinijeti da Željo osvaja trofeje. Želio bih se zahvaliti svom menadžeru Zlatanu Muslimoviću, te predsjedniku Mladosti Mensuru Mušiji, kao i svim navijačima, trenerima i saigračima. Sutra se priključujem ekipi i daću sve od sebe da ispunim očekivanja navijača i stručnog štaba", rekao je za klupski sajt Ramović, koji je u nedavno završenom prvenstvu na 29 utakmica postigao osam pogodaka i dodao čak 11 asistencija.

Sportski direktor Željezničara Aldin Čenan istakao je da Ramović predstavlja veliko pojačanje, te da će biti prijavljen za nastup u Ligi Evrope.

"Doveli smo fudbalera kojeg smo dugo pratili. Napravili smo dobar posao i već sada, iako je tek početak prijelaznog roka, možemo reći da ćemo imati dobro sastavljen tim za predstojeću sezonu. Ono što je bitno da će se Ramović već sutra priključiti ekipi na Kupresu i da će biti u kombinaciji za utakmice Lige Evrope", naglasio je Čenan.

Ramović je prije dolaska u redove Željezničara nastupao za već pomenutu Mladost, te Velež i GOŠK.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC