• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krupa bolja od Rada

Autori mondo.ba Autori Zoran Pajčin

Krupe u pripremnom meču na Zlatiboru savladala srpskog superligaša, ekipu Rada rezultatom 1:0 golom Barića sa bijele tačke.

Ekipa Krupe petog dana priprema na Zlatiboru sastala se sa beogradskim Radom i u prilično tvrdoj utakmici stigla do minimalne pobjede -  1:0.

U prvom poluvremnu utakmice oba trenera su izvela najjače sastave i na terenu se vodila izjednačena borba uz korektnu igru obje ekipe, bez previše grubih startova.

Vec u drugom minutu utakmice Krupa je preko Koljića propustila veliku šansu kada je nakon greške Zonjića visoki napadac bio u situaciji "jedan na jedan" sa golmanom Mirkovićem ali je loše zahvatio loptu i ona je otišla iznad prečke.

SASTAVI

KRUPA: Fejzić,Vukotić, Aleksić, Jašarević, Milanović, Redžic, Barić, Vidović, Ljubenović, Milutinović I Koljić. U drugom poluvremenu su još nastupili: Kutić, Vidović, Maksimović, Guskov, Makitan, Dujković, Savić, Anđelić, Handžić, Marjanović, Zukić.

RAD: Mirković, Vico, Žonjić, Šipčić, Volkov, Piščević, Denić, Bainović, Petrović, Lutovac, Jović. U drugom poluvremenu još su nastupili: Marković, Tanasijević, Matović, Ateljević, Paradjina, Pavić, Stojanović, Busnić, Ilić, Guzina, Milošev.

Nova dobra šansa viđena je tek pred kraj prvog poluvremena kada odličnu akciju Rada i lijep centaršut Volkova nije krunisao golom danas agilni Jović.

U drugom poluvremenu trener Rada je odlučio odmah napraviti 11 izmjena i pružiti šansu igračima sa klupe dok je Slobodan Starčević zadržao veći dio prve postave na terenu.

Premijerligaš BiH je bio bolji protivnik u drugom poluvremenu, a to je krunisao pogotkom u 60. minutu. Tanasijević je u svom šesnaestercu oborio Ljubenovića, a penal je u gol pretvorio Barić.

Do kraja utakmice je viđena još jedna prilika kada je Guzina šutirao glavom poslije ubacivanja Tanasijevića i pogodio prečku.

Trener Krupe Slobodan Starčević poslije meča rekao je da je zadovoljan igrom i rezultatom iako je njegova ekipa u jednoj fazi meča bila u negativnom ritmu.

"Izuzetno sam zadovoljan igrom u prvih 36 minuta, ali smo nakon toga nekim sitnim greškama pali u negativnu fazu i nismo igrali onako kako smo očekivali, ali ako uzmemo u obzir da smo u trećoj sedmici priprema možemo biti zadovoljni nastavkom utakmice i rezultatom", rekao je Starčević.

On je pohvalio domaćine Krupe na Zlatiboru i rekao da je izuzetno zadovoljan uslovima za rad, te dodao da im je čast što se nalazi tamo zajedno sa ekipama iz Srbije i Rumunije.

Kada je riječ o pojačanjima ili eventualnim odlascima Starčevic smatra da je za Krupu najveće pojacanje da kostur ekipe, koji je na okupu već tri sezone, ostane u klubu.

"Mi smo srećni i zadovoljni da neko ode, ali odlazak Redžića, Vukotića ili Koljića bi dodatno oslabio ekipu. Mi smo u drugom poluvremenu dali priliku mlađim momcima sa klupe koji su odlično odgovorili zadacima i mislim da će Krupa I u narednoj sezoni igrati zapaženu ulogu u Premijer ligi BiH", rekao je Starčević.

Trener Rada Gordan Petrić pohvalio je ekipu Krupe ocijenivši da je izuzetno uigrana i organizovana, te da nije slučajno bila nadomak plasmana u evropska takmičenja.

"Ja ne obraćam mnogo pažnju na prijateljske utakmice, osim dok se ne dođe do finalnog rada, a taj finalni rad slijedi u drugom dijelu priprema ponovo na Zlatiboru. Generalno imamo veoma mladu ali talentovanu ekipu i biće nam izuzetno teško da ostvarimo svoje ciljeve, jer svi podjednaki osim Zvezde, Partizana, Vojvodine, Čukaričkog I Lučana", rekao je Petrić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC