• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonardo: Nisam negativac, mogu na Olimpijakos!

Autor mondo.rs

"Ukoliko neko bude rekao bilo kakvu laž u vezi s mojim statusom, onda ću reći sve", poručuje Brazilac pred meč sezone protiv Olimpijakosa.

 Leonardo: Nisam negativac, mogu na Olimpijakos! Izvor: MN PRESS

Saga o Leonardu se nastavlja...

Najbolji fudbaler Partizana je tokom ovog leta "sto puta" menjao priču u vezi sa ostankom odnosno odlaskom iz tabora crno-belih, da se onda na kraju ne bi pojavio na treningu pred prvi prvenstveni meč sezone protiv Mačva (6:1), nakon čega ga je Miroslav Đukić izostavio iz sastava.

"Videćemo sutra šta ćemo sa njim i da li možemo da računamo na njega protiv Olimpijakosa", kazao je šef struke "valjka" nakon jučerašnje pobede.

Leonardo se ove nedelje oglasio u intervjuu za "Večernje Novosti" poručivši da je "situacija veoma komplikovana" i da zbog toga ne želi da iznosi sve detalje.

"Ljudi, pred nama su dve najvažnije utakmice u sezoni, nije momenat da se bavimo mojim statusom, problemima koje imam s klubom. Navijači Partizana žele radost, to je ono što moramo da im priuštimo", kazao je Brazilac, koji polako dobija epitet kontroverzni, za ovaj list.

Šta je ključni problem u odnosu između njega i čelnika kluba?

On odgovara na svoj način - "zakukuljeno i zamumuljeno".


"Mislim da klub taj problem ne može da reši. Da se ne lažemo, generalno je situacija takva u fudbalu da svako gleda svoje interese, da ne kažem neku težu reč. Ne želim da pravim dodatne probleme bilo kome, fokusiran sam na ono što nas očekuje. A ponoviću ono što sam rekao i posle utakmice protiv Budućnosti. Ukoliko neko bude rekao bilo kakvu laž u vezi s mojim statusom, onda ću reći sve", rekao je Leonardo i odbio da govori o navodnoj ponudi kluba iz Saudijske Arabije od gotovo šest miliona evra.

Objasnio je da je razlog njegovog izostanka sa treninga "bol u primicaču", zbog čega i dalje oseća malu bol, ali poručuje da je ovog jutra trenirao i da je sprema da meč sa Olimpijakosom (utorak, 20.45).

"Čoveče, pa to se ne dovodi u pitanje. Naravno da to želim, razgovaraću sa trenerom, verujem da će sve biti u redu. Ja volim fudbal, on mi je sve u životu", naveo je Leonardo.

Poslao je i poruku navijačima koji više ne znaju "na čemu su" sa Brazilcem.

"Olimpijakos nas čeka, to je jedino važno. Želeo bih da navijači znaju da nisam 'go*no', negativac i loš čovek kakvim me predstavljaju. Više od svega želim da igram protiv Olimpijakosa, samo zbog tima i naših navijača", zaključio je Leonardo.

Pogledajte i video MONDA o Leonardu...


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC