• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić ili Boaći? Plavšić doneo odluku

Autor mondo.rs

Ko je strelac trećeg pogotka za Crvenu zvezdu u pobedi protiv Radničkog? Doskorašnji fudbaler crveno-belih "stručno" procenio...

 Crvena zvezda Radnički Niš 3:0 Slavoljub Srnić Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Iako više nije član Crvene zvezde, iako će već narednog četvrtka igrati sa svojom Spartom iz Praga protiv nje u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Srđan Plavšić i dalje održava drugarske odnose sa svojim doskorašnjim saigračima.

Bodrio ih je protiv Florijane, a u redovnom je kontaktu sa Slavoljubom Srnićem.

Potvrdio je to dvostruki strelac za crveno-bele u nedeljnoj pobedi protiv Radničkog iz Niša (3:0) na startu Superlige Srbije.

"Kada sam nakon utakmice ušao u svlačionicu sačekala me je poruka Srđana Plavšića koji mi je čestitao i koji je stručno procenio na snimku da sam kod drugog gola poslednji igrao lopom. Potpuno bi nebitno bilo i da je Baoćijev gol, najsrećniji sam kada pobeđujemo, nije mi bitno ko postiže pogotke", izjavio je Srnić za klupski sajt povodom dileme da li je napadač iz Gane dodirnuo loptu posle njegovog šuta ili se ona od stative odbila u mrežu.

Po video snimku deluje da je lopta pogodila okvir gola, međutim, pometnju je unela Boaćijeva reakcija koji je počeo da slavi kao da je on strelac. Ukoliko zaista jeste, onda je pogodak neregularan jer je prethodnio bio u ofsajdu... Pogledajte, pa procenite sami ko je poslednji igrao loptom:

gol
Izvor: YouTube

Kako bilo, taj pogodak nije uticao na konačan ishod meča, jer je postignut u 87. minutu, kada je Zvezda već imala 2:0.

Vodeći pogodak postigao je Aleksandar Pešić u 40, a zatim je Srnić bio precizan u 56. minutu. Bio je to njegov četvrti gol u pet utakmica ove sezone.

"Najbitnije je da smo otvorili sezonu u domaćem prvenstvu pobedom, pošto smo u prošlosti znali da imamo neugodno prvo kolo. Presrećan sam što su golovi napokon došli posle Evrope i u prvenstvu. Mislim da mi se sada vraća za dobar rad na treninzima i za zalaganje na terenu. Nastaviću istim tempom i na svakoj utakmici ću davati svoj maksimum. Golovi mi polako vraćaju samopouzdanje i verujem da ću sve bolje i bolje izgledati na terenu. Prvom utakmicom na startu sezone moramo da budemo zadovoljni. Postigli smo tri gola, a uz to Radnički nije stvorio mnogo šansi, što je jako bitno za samopouzdanje cele ekipe. Moram da istaknem da je vreme bilo izuzetno teško za igru, da je bilo drugačije mislim da bismo mnogo bolje igrali. Ipak, najbitnije je da smo pobedili", istakao je krilni fudbaler crveno-belih.

Slavoljub Srnić neće moći u utorak da pomogne saigračima jer je već sakupio tri žuta kartona na evropskoj sceni, ali je i pitanje da li bi mogao da igra zbog rasekotine na glavi koju je dobio u duelu sa Nišlijama.

"Dobio sam udarac na samom kraju meča, imam posekotinu koju su mi naši doktori uspešno zatvorili. Uveren sam da će sa tim sve biti u redu i da ću nastaviti nesmetano da treniram", poručio je Srnić.

Izvor: MN PRESS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC