• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haši na srpskom: Olimpijakos je spreman

Autor mondo.rs

Albanski trener optimista pred prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Partizana. Na pitanje vezano za politiku, odgovorio je da je u Beogradu zbog fudbala.

Šef stručnog štaba Olimpijakosa Besnik Hasi rekao je u ponedeljak uveče da očekuje dobru igru i atmosferu na stadionu Partizana, kao i da njegova ekipa spremno dočekuje prvi meč trećeg pretkola Lige šampiona.

"Očekujem dobru igru, a pre svega dobru atmosferu. Imamo povrede u timu, ali i mnogo igrača koji su spremni. Bio sam već ovde, znam šta nas očekuje, ali imamo dobar tim i spremni smo za to", rekao je Haši na konferenciji za novinare.

Utakmica na stadionu Partizana igra se u utorak od 20.45 časova i to će Pirejcima biti prvi zvanični meč u novoj sezoni, dok su ih crno-beli već odigrali tri.

Albanski trener je na pitanja srpskih novinara odgovarao na srpskom jeziku, a Grcima je odgovarao na engleskom.

Upitan da li će igrati Jagoš Vuković, jedno od pojačanja u aktuelnom prelaznom roku, za koga je prošle nedelje rekao da nije fizički spreman, Haši je odgovorio da svaki igrač koji je doputovao u Beograd može da počne utakmicu.

"Ako sam ga poveo, znači da je spreman", naveo je on.

Takođe, novinare je zanimalo i kako sarađuje sa srpskim igračima a Hasi je odgovorio da sa svima ima normalnu saradnju.

"Imam u timu Italijane, Grke i Srbe... Možda mi pomaže moje vaspitanje, jer sam prošao mnoge zemlje i upoznao druge kulture i jezik, a svaki dobar igrač je dobar igrač".

Upitan kako misli da će se na igru i atmosferu odraziti "bratski odnos" navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde, velikog Partizanovog rivala, odgovorio je:

"Za ovakve utakmice se živi i bolje je da stadion bude pun, nego da na tribinama bude 1.000 ljudi".

Haši je "zaobišao" odgovor na pitanje oko njegove izjave date na promociji u Olimpijakosu, kada je navodno rekao da je "rođen na Kosovu, u Albaniji".

"Ovde smo došli da pričamo o fudbalu i neka ostane na tome. O tim stvarima neka pričaju drugi ljudi, koji su plaćeni za to".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC