• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: STOP navijačima Zvezde i Olimpijakosa

Autor mondo.rs

Crno-beli nekoliko sati uoči meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izdali saopštenje u kome poručuju da pristalicama grčkog kluba i "bratske" Zvezde neće biti dozvoljen ulaz na stadion u Humskoj.

 Partizan: STOP navijačima Zvezde i Olimpijakosa Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Kada je Partizan na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona izvukao Olimpijakos, odmah se povela priča o tome da će to biti mnogo više od fudbala zbog dobro poznate netrpeljivosti dveju navijačkih grupa. Naime, navijači Olimpijakosa su u "bratskim" odnosima sa navijačima najljućeg rivala Partizana, Crvenom zvezdom.

Partizan je samo nekoliko sati pre početka meča u Humskoj (duel se igra večeras od 20.45 časova) izdao saopštenje u kojem se ističe da navijačima Olimpijakosa i Crvene zvezde neće biti omogućen ulazak utakmicu, pošto "crno-beli imaju informacije da su navijači ta dva kluba došli u posed ulaznica za večeranji meč".

Saopštenje prenosimo u celini:

"FK Partizan ovim putem obaveštava javnost da ima saznanja da je uprkos dogovoru FK Partizan i FK Olimpijakos, postignutim pod okriljem UEFA koji se tiče neprisustvovanja gostujućih navijača na utakmicama u Beogradu i Atini, određeni broj pristalica FK Olimpijakos prisutan u Beogradu. Takođe, postoje informacije da su određene pristalice FK Crvena Zvezda došle u posed ulaznica za večerašnju utakmicu i da imaju nameru zajedno sa grupom pristalica FK Olimpijakos, a uprkos zvaničnim stavovima oba kluba i zabrani UEFA, prisustvuju večerašnjoj utakmici.

FK Partizan obaveštava javnost da pristalicama FK Olimpijakos i FK Crvena Zvezda neće biti dozvoljen ulaz na stadion Partizana. Ova odluka je doneta jedino u cilju sprečavanja gotovo sigurnih sukoba koji bi nastali na stadionu. Izvesnost sukoba postoji zbog činjenice da su navijači FK Partizan kupovali ulaznice za sve sektore na stadionu, uključujući i sektor uobičajeno predviđen za gostujuće navijače, što je u skladu sa dogovorom sa UEFA, o neprisustvovanju gostujućih navijača na obe utakmice.

FK Partizan će licima kojima neće biti dozvoljen ulaz na stadion, u skladu sa gore navedenom odlukom, a koja imaju uredno kupljenu ulaznicu, refundirati novac.

Posebno ističemo da je jedini motiv donošenja ove odluke isključivo potpuna bezbednost gledalaca i učesnika, te odigravanje večerašnje utakmice u isključivo sportskim i regularnim uslovima.

Uvereni smo da će pripadnici MUP Srbije preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti i tako uspeti da sprovedu u delo odluku FK Partizan koja je doneta po preporuci UEFA i dogovoru oba kluba", stoji u saopštenju Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC