• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema fraza kod Ramosa: Valjda će Nejmar otići!

Autor mondo.rs

Kapiten Real Madrida ne mari naročito za kvalitet rivala ili takmičenja u kom se takmiči - uvek gleda interese samo sopstvenog kluba.

Za razliku od mnogih njegovih kolega - Serhio Ramos najčešće priča bez dlake na jeziku.

Kapiten Reala je nakon odličnog prijateljskog "El Klasika" u Majamiju (3:2 za Barselonu) na konferenciji za medije dobio neobično pitanje koje se tiče najvećeg konkurenta, ali umesto šablonskog odgovora u kome bi rekao da ga "zanima samo njegov tim" - odgovorio je iskreno.

Pitanje se ticalo transfera Nejmara u Pari sen Žermen, pošto francuski klub hoće da aktivira njegovu otkupnu klauzulu od 222 miliona evra, što bi moglo drastično da oslabi Barselonu.

"Ne znam, svako je slobodan da bira sopstvenu budućnost", kazao je prvo Ramos, pa sam potom nastavio: "Nadam se da će otići pošto to znači manje problema za nas", objasnio je štoper i tako poručio da mu je najviše stalo do uspeha sopstvenog kluba, te da mu, sasvim legitimno, nije bitno to što će time oslabiti i kvalitet Primere.


Nastup protiv Barse pred oko 60.000 navijača bio je njegov prvi u ovoj predsezoni, a nakon meča zamenio je i dres sa brazilskim fudbalerom sa kojim uvek vodi velike bitke.


"Zamenio sam dres sa njim i nadam se da je to poslednji put da je on nosio majicu Barselone", kazao je Serhio Ramos koji je igrao samo u prvom poluvremenu nakon čega ga je zamenio Hesus Valjeho.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC