• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćavi o Nejmaru: Bizarno...

Autor mondo.rs

Legendarni fudbaler Barselone iznenađen zbog odluke Brazilca da pređe u redove Pari sen Žermena.

Nejmaru se više nije sviđalo u Barseloni i poručio je Pari sen Žermenu da će biti njihov ukoliko aktiviraju njihovu otkupnu klauzulu. Nekoliko sedmica od prvobitnog trača da bi ovo moglo da se desi - Nejmar je predstavljen u Parizu gdje je počeo novu eru svetskog fudbala...

Legendarnog fudbalera Barse Ćavija iznenadila je ova odluka Brazilca sa kojim je i sam igrao, pa je svoje čuđenje izrazio u intervjuu za francuski "Parizijen".

"Bizarno je da fudbaler ne želim da ostane u Barseloni. To se zaista rijetko događanja. Prošlo je 17 godina otkako je Luiš Figo odlučio da pređe u Real, a isto je i u slučaju Nejmara gdje je PSŽ bio samo njegov izbor", kazao je Ćavi koji je poručio da u Kataru (Al-Sad) igra svoju posljednju sezonu u karijeri, a počela je davne 1998. godine.

Nejmar je plaćen 222 miliona evra, i uz bogatu platu i bonuse koje idu uz to, radi se o transferu koji bi mogao da promijeni fudbal. 

"Mora ipak da se poštuje njegova lična odluka. Razumijem razočaranje kod navijača Blaugrane pošto on nije dao nikakvo objašnjenje. Otišao je bez ikakve konferencije za medije, ali tako je kako je...", kazao je Ćavi koga je i samog izgleda pogodio ovaj transfer.

Ćavi je istakao i da Barsa mora pametno da odluči kako će potrošiti dobijeni novac, a njemu se posebno dopada mladi Usman Dembele iz Dortmunda za koga kaže da je veoma dobar igrač odličnih fizičkih i tehničkih kvaliteta.

On je propustio posljednji trening Dortmunda i to je razljutilo trenera i navijače...

"Ima dvadeset godina što znači samo dvije stvari: ima veliku budućnost pred sobom, ali to mora da pokaže i na mentalnom planu u klubu veličine Barselone".

Barselona je takođe pred potpisom brazilskog veziste Paulinja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC