• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Borcu kazna zbog neprimjerenog transparenta?

Autor mondo.ba

Borac i Sarajevo remizirali su u derbiju 1:1, a nakon susreta u Banjaluci, Disciplinska komisija fudbalskog saveza BiH imaće pune ruke posla.

 Borac Sarajevo 1:1 navijači i kazne Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Veliki derbi šestog kola Premijer lige BiH između Borca i Sarajeva pred oko 7.500 gledalaca u Banjaluci završen je remijem 1:1.

Publika na Gradskom stadionu mogla je da vidi borbenu utakmicu, koja je, osim dobrog fudbala, donijela i neke ružne scene, zbog kojih će mnogo posla imati Disciplinska komisija fudbalskog saveza BiH

Delegat susreta Davor Ristović iz Istočnog Sarajeva detaljno je opisao zbivanja na stadionu u Banjaluci, tako da će Borac, evidentno, i nakon ovog kola biti kažnjen od strane "disciplinaca" FS BiH.

"Organizacija utakmice po propozicijama takmičenja sa propustima zbog korišćenja pirotehničkih sredstava od strane domaćih navijača, kao i isticanje transparenata nesportskog sadržaja", napisao je Ristović, između ostalog.

Dakle, "crveno-plave" čeka kazna zbog upotrebe pirotehnike od strane najvatrenijih pristalica "Lešinara", kao i isticanja neprimjerenog transparenta.

Takođe, tokom drugog poluvremena dječaci zaduženi za nosila bukvalno su ispustili na zemlju povrijeđenog fudbalera Sarajeva Almira Bekića, nakon čega se stvorila velika gužva na terenu.

Borac će, sasvim sigurno, i zbog ovog slučaja snositi sankcije.


Bacanje bekicaby goloviliga

I Sarajlije čeka kazna, odnosno njihovog službenog predstavnika, koji se ponašao neprimjereno u finišu susreta.

"U 96. minuti utakmice odstranjen je predstavnik gostujuće ekipe Faruk Ihtijarević zbog psovke upućene glavnom sudiji utakmice", dodao je Ristović.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gagi

Ja sam sinoc uzivao u pravom spektaklu pred blizu 8000 gledalaca...Nigdje nisam vidjeo transparent neprimjerenog sadrzaja,ako mislite na ovaj za nato,pa taj nato nam je nanjeo zla kao niko u novijoj istoriji!

Jordan

Kakav neprimjeran transparent, a sto se tice povrwdjenog igraca nisu ga bacili vec im je isklizno iz ruku. Jedino sto moze biti kazna je zbog pirotehnike i nista vise

Briljantna atmosfera

E ovako se navija za svoj klub, sportski i korektno. Jedino taj transparent nije treba. Ovo je derbi, Banjalucani su jos jednom pokazali koliko vole samo Borac. Ni vjeciti derbi ni zbor Kocicev, nista nije omelo pun stadion

Boris

@Briljantna atmosfera Les.les.lesinar.lesinar Volio bih nabaviti onu majicu psihijatrija.BA's he cool.

Milan BL

@Briljantna atmosfera Upravu si brate ali zamalo Bl ima 200 h stanovnika,a pola stadiona na svakoj tekmi , samo kad nam dolaze sarajlije malo se napuni stadion, zasto nedolazite na ostale utakmice bratee,naravno cast izuzetcima. . Pozdrav

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC