• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NFSBiH: Kažnjeni Sarajevo, Željo, Borac, Široki...

Autor Anadolija

Sarajevo, Željezničar, Borac, Čelik i Široki brijeg ukupno će u kasu NFSBIH uplatiti 23,400 KM.

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na današnoj sjednici u Sarajevu kaznila je FK Sarajevo sa 8.400 KM zbog propusta u organizaciji utakmice 5. kola Premijer lige BiH protiv FK Željezničar.

FK Sarajevo je kažnjeno i zbog upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava od navijača što je prouzrokovalo prekid utakmice u trajanju od dvije minute, ubacivanja tvrdih predmeta u teren i zbog korištenja duplog razglasa.

Disciplinska komisija NS/FS BiH pod predsjedavanjem Nermina Kljajića kaznila je i FK Željezničar 6.000 KM, zbog upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava navijača tog kluba.

Zbog upotreba pirotehničkih sredstava na utakmici protiv Mladosti, Komisija je sankcionisala i NK Široki Brijeg, novčanom kaznom u iznosu 1.000 KM.

DK je novčanom kaznom u iznosu od 1.000 KM kaznila NK Čelik, zbog kršenje člana 24. Propozicija takmičenja BHT PL BiH, u tehničkom prostoru nije bilo licenciranog pomoćnog trenera i ljekara kluba.

Disciplinska komisija NS/FS BiH je na današnjoj sjednici sankcionisala i FK Borac u iznosu od 7.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice 6. kola PL BiH protiv FK Sarajevo, kao i zbog upotreba veće količine pirotehničkih sredstava od strane  navijača, skandiranja i isticanja transparenata sa politčkim porukama

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

haha

Borac kažnjen - autor Anadolija, Borac treba kazniti - autor Avaz. E moj Mondo

kazna?

Vi ste prvi pisali da Borac treba kazniti. Nadam se da ste bili na utakmici, pa sad napišite i za ŠTA Borac treba kazniti

Hvala Mondo za kaznu

Hvala Mondu i ostalim medijima iz RS koji su umjesto o fenomenalnoj atmosferi bez ijednog šovinističkog ispada, pisali ono što su forsirale sarajlije, unaprijed pripremljene tekstove i spinove na račun blaćenja Borca i Banjaluke, i da se Borac kažnjava duplo većom kaznom od realne za par bakljada i jednom porukom za NATO. Tako je to kad nemamo svoj stav

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC