• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se da pomogne - povredio se

Autor mondo.rs

Pokušaj selektora Advokata da podigne reprezentaciju Holandije vraćanjem legendarnih, ali već isluženih asova, završila se debaklom. U Van Persijevom slučaju - duplim!

Povratnik na klupu reprezentacije Holandije, Dik Advokat, vratio je veterane Veslija Snajdera (33), Arjena Robena (33) i Robina van Persija (34) u nameri da vrati "lale" u vrh evropskog fudbala, ali je ovaj pokušaj završio debaklom u Francuskoj.

Što se Van Persija tiče, pa i Advokata, poraz od 4:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji nije najgora stvar koja se dogodila na "Stadionu Francuska".

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Holandije, napadač Fenerbahčea Van Persi, povredio je koleno zbog čega nije trenirao danas sa saigračima iz nacionalnog tima iako je proveo samo pola sata na terenu u prvoj utakmici posle dvogodišnje pauze koju je napravio.

Holandija na "Sen Deniju": Silesen - Fosu-Mensah, De Fraj, Hut, Blind - Vajnaldum, Strotman - Roben, Snajder (Vilena), Promes - Jansen (Van Persi).

Van Persi je prihvatio Advokatov poziv da ponovo zaigra za "oranje", kada su kola krenula nizbrdo u Sen Deniju selektor ga je poslao na teren, ali se tok utakmice nije promenio. Promenio se zdravstveni bilten levonogog napadača, koji se nada da nije ponovo doživeo tešku povredu ligamenata kolena.

Holandski savez je naveo da je Van Persi povredio koleno i da neće biti dostupan za nedeljni meč protiv Bugarske u Amsterdamu.

Uoči 8. kola, tabela Grupe A izgleda ovako: Francuska 16, Švedska 13, Bugarska 12, Holandija 10, Belorusija 5, Luksemburg 4.

Van Persi je postigao 50 golova za Holandiju u 101 nastupu u narandžastom dresu, u kojem se nije radovao pogotku od 2015. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC