• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspada se život Vejna Runija...

Autor mondo.rs

Fudbaler Evertona i jedan od najboljih engleskih igrača u posljednjoj deceniji u velikim problemima. Povjerio se prijateljima da mu je brak gotov. Psihijatar: "Zbog alkohola će završiti kao Gaskojn".

Vejn Runi je, bez dileme, jedan od najboljih fudbalera koje je Engleska imala. Ali, stručnjaci upozoravaju da bi mogao da krene putem nekih drugih slavnih fudbalera, Džordža Besta ili Pola Gaskojna. 

Runiju se svašta dogodilo u posljednjih desetak dana. Najprije je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i proveo je noć u pritvoru, a njegova žena Kolin, prema izvještajima engleskih medija, razmišlja o razvodu, pogotovo kada je saznala da Runi nije bio sam u kolima već u društvu izvjesne Lore Simpson koja je izjavila da je on "tražio da joj pipka grudi".

A prije manje od mjesec dana objavljeno je da Kolin i Vejn Runi čekaju četvrto dijete...

"Runi se povjerio prijateljima da osjeća da je njegovom braku došao kraj. U prošlosti je morao da joj se izvinjava zbog mnogih grijehova, ali čini se da je ovog puta stvarno nadrljao. Kolin je baš bijesna i razočarana. Provela je vikend kod svojih roditelja, razmišljajući šta da uradi", citiraju engleski mediji neimenovane izvore bliske fudbaleru Evertona.

Runija će žena "odrati" za 70 miliona!


Runi je prije sedam godina takođe morao na koljena pred Kolin (i tada je bila trudna) da je moli za oproštaj, jer je "provaljeno" da je bio sa dvije dame "lakog morala". Tada se izvukao...

Jedan od vodećih sportskih psihijatara na Ostrvu Stiv Poup izrazio je bojazan da bi Runi mogao da krene stranputicom, odnosno putem koji su svojevremeno odabrali legendarni Džordž Best i Pol Gaskojn. Put alkoholizma.

KAZNA KLUBA - 350.000 evra

Runija čeka i razgovor sa čelnicima Evertona i trenerom Ronaldom Kumanom. Priča se da bi mogao da bude kažnjen novčano, u visini dvije nedeljne plate - oko 350.000 evra.

Psihijatar je imao seanse i sa Bestom i sa Gaskojnom i samim tim može da prepozna Runijevu situaciju i problem.

"Ovaj prekršaj koji je napravio vozeći u pijanom stanju jasno pokazuje da ne drži život pod kontrolom. Sve ukazuje na to da postaje novi Gaza ili još gore, drugi Best. Nažalost, čini mi se da uopšte ne pokazuje da shvata u kakvom se ozbiljnom problemu nalazi. Neophodno je da preuzme konce u svoje ruke i za to mu je potrebna pomoć svih - supruge, porodice, trenera, saigrača, prijatelja. Ako mu oni sad ne pomognu, bojim se da mu nema izlaza...", kaže ovaj psihijatar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC