• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srednji prst nije za sudiju već za saigrača"

Autor mondo.rs

Fudbaler Totenhema pred suspenzijom zbog interne šale...

 Mučila se Engleske prošle večeri protiv Slovačke, ali je ipak uspela da ostvari pobedu protiv Slovačke i tako ovu pauzu u kvalifikacijama za SP završila sa šest osvojenih bodova.


Međutim, umesto priče o novom trijumfu ekipe Gareta Sautgejta, britanski mediji daleko više pažnje posvetili su "srednjem prstu" reprezentativca Delea Alija, i potencijalnoj kazni koja bi mogla da ga udalji od nacionalnog tima na neko vreme.

Selektor je već posle utakmice govorio o tome da Ali nije "ciljao sudiju", to je ponovio i mladi fudbaler koji se pravdao na Twitteru, ali pitanje je da li je to sudija uneo u zapisnik?

Ukoliko je francuski arbitar Turpan ovaj gest okarakterisao kao da je upućen njemu - ne bi bilo iznenađenje da fudbaler Totenhema dobije naknadnu kaznu, čak iako je on tvrdio da je to bila šala na račun njegovog saigrača iz reprezentacije Kajla Vokera.

Dele je na Twitteru napisao da je to "interna stvar" između njega i Vokera, inače nekadašnjeg saigrača iz Spursa, i da nije imao nikakvu zlu nameru...



Talentovani fudbaler, koji briljira u dresu Totenhema, i ranije je imao incidenata zbog kojih je bio kažnjavan, pa je tako pre dve sezone bio suspendovan na tri meča zbog udaranja Klaudija Jakoba iz VBA.

Čeka li ga nova kazna? U Engleskoj se nadaju da će ovo biti oprošteno...


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC