• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BATE: Znamo gde smo došli, ali došli smo po bodove

Autor mondo.rs

Trener beloruskog tima hvali Crvenu zvezdu, ali i razmišlja optimistično.

Trener fudbalera BATE Borisova, Aleksandar Jermakovič, i defanzivac, Nemanja Milunović, s poštovanjem su pričali o timu Crvene zvezde, ali i poručili da su u  Beograd došli po bodove.

"Kod nas vlada dobro raspoloženje, radujemo se što smo ušli u Ligu Evrope, za nas je to praznik. Bez obzira s kim igramo, mi uvek idemo da uzmemo bodove. Znamo gde smo došli, kakvi su navijači i šta nas očekuje, ali mi smo došli po bodove", rekao je Jermakovič novinarima na stadionu Rajko Mitić, gde će se u četvrtak od 21.05 igrati utakmica prvog kola Grupe H Lige Evrope.

"Zvezda ove sezone igra vrlo stabilno i ne ide ispod određenog nivoa. Imaju kvalitetne individualce, ali i kvalitetan tim. Agresivno igraju kako u napadu tako i u odbrani, a posebno agresivno igraju kod kuće. Što se tiče negativnih aspekata njihove igre tiče, mi ih znamo ali videćemo sutra da li ćemo to iskoristiti", dodao je Jermakovič.

Upitan koji igrač Zvezde će biti najveća pretnja njegovom timu, Jermakovič je odgovorio: "Svaka linija ima svog lidera, veoma su dobri Donald, Kanga i Boaći".

U Grupi H su još Arsenal i Keln, a Jermakovič se složio sa konstatacijom novinara da je premijerligaš favorit, a da su preostala tri tima ravnopravna u borbi za drugo mesto, koje takođe donosi plasman u narednu fazu.

I defanzivac gostiju, Nemanja Milunović, rekao je da je njegova ekipa u Beograd došla po bodove.

"Prijatno je biti ovde. Tim Crvene zvezde naravno da poznajem, ali mi smo došli po bodove, videćemo šta će biti... Saigrači su upoznati sa atmosferom. Igrali smo ovde i protiv Partizana, znaju da su navijači Zvezde još vatreniji i veći je stadion, ali to nam ne stvara veliki pritisak", rekao je Milunović.


Anketa

Može li Crvena zvezda da prođe grupu?

  • Može

    70.77% (46)

  • Ne može

    29.23% (19)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC