• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Het-trik Zaze, gosti već krenuli u Segundu!

Autor mondo.rs

Pet kola, pet poraza, gol razlika 1:11. Šeikov tim zaradio je letos na tržištu igrača, ali bi na kraju mogao da plati visoku cenu.

Vlasnik Malage, šeik Abdulah al Tani, ostvario je profit od 22,6 miliona evra na tržištu igrača ovog leta, ali bi to u isto vreme moglo da znači i da će klub ispasti iz Primere!

Peti poraz u isto toliko kola, ujedno i najubedljiviji, drastično podmlađena "četa" trenera Mićela doživela je večeras na otvaranju vanrednog kola.

Pred 36.215 navijača na "Mestalji", uz het-trik Simonea Zaze za osam minuta igre u drugom poluvremenu: Valensija - Malaga 5:0 (1:0).

Santi Mina "otvorio" je plavo-bele prvim golom u sezoni, u 17. minutu, što je bio i rezultat prvog dela igre, a onda je italijanski centarfor u periodu od 55. do 63. minuta tri puta slao loptu iza leđa Roberta Himeneza, čoveka koji bi trebalo da odlaske Karlosa Kamenog i Giljerma Očoe učini nadoknadivim.


All Goals & highlights - Valencia 5-0 Malaga...by goalsarena2017

Valensija: Neto - Montoja, Gabrijel, Muriljo, Latore - Pareho (od 73. Maksimović), Kondogbija (od 65. Pereira), Soler, Gedes - Mina, Zaza (od 67. Rodrigo).

Malaga: Himenez - Ćifu, Ernandez, Gonzales (od 70. Bajse), Rika - Kuzmanović - Mula (od 61. Huanpi), Rolon (od 61. Ontiveros), Resio, Đoni - Rolan.

Teško da će to biti slučaj, tim pre što je do kraja meča, u 87. minutu, "petardu" upriličio rezervista Rodrigo, koji je 20 minuta pre toga zamenio Zazu.

Srbija je na obe strane imala po jednog predstavnika, Nemanja Maksimović ušao je u igru u 73. minutu zamenivši Danija Pareha, dok je Zdravko Kuzmanović bio starter i odigrao svih 90 minuta u sastavu koji je pre ovog kola gubio i od Eibara (0:1) i od Đirone (1:0) i od Las Palmasa (1:3) i od Atletiko Madrida (1:0).

Mićel, treći trener ekipe u sezoni 2016/17 posle rastanaka Al Tanija sa Huandeom Ramosom i Marselom Romerom, tokom leta ispratio je Ignjasija Kamača u Volfsburg, Pabla Fornalsa u Viljareal, Sandra Ramireza u Everton, Rikarda Ortu u Bragu, Čarlsa u Eibar, a golmane Kamenog i Očou u Fenerbahče i Standard.

Onome što je ostalo od tima pridružena su dvojica mladih i jeftino plaćenih argentinskih fudbalera, Emanuel Sakini iz Banfilda i Esteban Rolon iz Argentinos juniorsa, kao i mladi štoper Dijego Gonzales iz Sevilje "B", koji će do daljeg ostati strelac jedinog gola kluba sa "La Rosalede" u sezoni 2017/18.

Ekipa Marselinja Garsije Torala i dalje je neporažena, a serija od tri remija sa Realom u Maridu, Atletikom u Valensiji i Levanteom u gradskom derbiju prekinuta je na impresivan način jednom od najubedljivjih pobeda "slepih miševa" u poslednjih nekoliko sezona.

Golom Zaze, Valensija je počela sezonu trijumfom u duelu sa Las Palmasom (1:0).

Rezultati 5. kola:

Valensija – Malaga 5:0 (1:0)
/Mina 17, Zaza 55, 60, 63, Rodrigo 87/

Barselona – Eibar (22.00)

sreda

Bilbao – Atletiko (20.00)
Leganes – Đirona
Deportivo – Alaves
Real Madrid - Betis (22.00)
Sevilja - Las Palmas

četvrtak

Viljareal - Espanjol (20.00)
Selta - Hetafe (21.00)
Levante - Sosijedad (22.00)

Tabela: Barselona 12, Sevilja 10, Sosijedad 9, Valensija (+1) 9, Real 8, Atletiko 8, Bilbao 7, Viljareal 6, Levante 6, Leganes 6, Las Palmas 6, Betis 6, Eibar 6, Hetafe 4, Đirona 4, Espanjol 4, Selta 3, Deportivo 1, Malaga (+1) 0, Alaves 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC