• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi dao 4 gola srpskom reprezentativcu!

Autor mondo.rs

Naizgled ravnopravna utakmica na "Kamp Nou" stadionu.

U udarcima u gol 11:12, u stativama 1:1, u kornerima 7:7, ali…

...na semaforu: Barselona - Eibar 6:1 (2:0) u drugom meču vanrdenog, 5. kola Primere koje je Simone Zaza otvorio het-trikom na "Mestalji".

Da uvijek može bolje, Lionel Mesi pokazao je u drugom terminu ovog utorka uveče kada je na "Kamp Nou" stadionu peti put u karijeri postigao četiri gola na jednom meču a žrtva je bio povremeni reprezentativac Srbije, Marko Dmitrović.

Golman simpatičnog Eibara, kluba sa najmanjim stadionom i iz najmanjeg grada u Primeri, prvi put je savladan u 20. minutu kada je Mesi bio precizan sa bijele tačke, ali je to bio samo početak njegovih muka u utakmici koja je naizgled bila ravnopravna.

Ali, nije.



Barselona: Ter Štegen - Semedo, Pike, Maskerano, Dinj - Buskets, Paulinjo, Inijesta - Delofeu, D. Suarez, Mesi.

Eibar: Dmitrović - Arbilja, Oliveira, Galvez, Žunka - Eskalante, Garsija - Kapa, Đordan, Inui - Enrih.

Pored Mesija, koji je postigao 300, 301, 302. i 303. gol za Barselonu na njenom stadionu, u strijelce za nastavak perfektnog niza u La Ligi upisali su se i Paulinjo i Denis Suarez, dok je čast gostiju (koji troše najskromniji budžet u ligi) spasao Serhio Enrih u 57. minutu.

Ovo je sedma pobjeda Barse u isto toliko mečeva nad "hrabrim malim Eibarom" od ulaska ovog kluba u elitni rang takmičenja.

U sedmici koja je obilježena teškom povredom 150 miliona evra plaćenog pojačanja, Osmana Dembelea, Mesi je stigao do 12. gola ove sezone na tek osmom nastupu, odnosno devetog na pet mečeva u Primeri, što je njegov najbolji golgeterski start sezone ikada.

Veče prije utakmice Real Madrid - Betis, tim Enrestea Valverdea ima sedam bodova više od prvaka Španije i Evrope, ali i meč više.

6-1
Izvor: YouTube



Barselona za vikend gostuje Đironi, pa putuje u Lisabon na meč Lige šampiona sa Sportingom, poslije čega dočekuje Las Palams u meču koji će prethoditi prvom od šest "blokbaster" utakmica u La Ligi ove sezone: Atletiko Madrid - Barsa na novom "Vanda Metropolitano" stadionu u prijestonici.

Pročitajte sve rezultate, strijelce i tabelu poslije nekompletnog 5. kola La Lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC