• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Pričaću posle kvalifikacija...

Autor mondo.rs

Agent braće Milinković-Savić odbacio je priče o nedisciplini mladog golmana, dok je polemiku o "vezisti" Lacija odložio za oktobar.

 Kežman: Pričaću posle kvalifikacija... Izvor: MN PRESS

Mateja Kežman stao je u zaštitu Vanje Milinković-Savića, koga selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović nije stavio na spisak za mečeve protiv Makedonije i Rusije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Milinković-Savić početkom septembra nije branio za "orliće" protiv Gibraltara, a kao razlog se nezvanično pominjalo kašnjenje na doručak.

Kežman je podsetio da je njegov klijent vrlo mlad stao na gol Vojvodine, da je potom imao transfere u Mančester junajted, Poljsku, gde je bio najbolji golman lige, pa letos u Torino za četiri miliona evra.

"Došao je kod trenera Mihajlovića, koji vrlo dobro zna šta su disciplina i karakter. Nemoguće da bi svi oni želeli nekog ko nije profesionalac i ko ne zna šta je disciplina. Bio sam igrač u velikim klubovima, bio sam reprezentativac i verujte mi da se stvari kao što su kašnjenje na doručak, ručak ili večeru nigde ne koriste kao povod za tako drastične kazne. Možda neka novčana kazna ili prijateljski savet i idemo dalje", rekao je Kežman u razgovoru za "Mozzart sport".

Što se tiče Sergeja, veznog fudbalera Lacija koga selektor "A" tima Srbije Slavoljub Muslin uporno ne poziva, Kežman je prokomentarisao:

"Sergej je neka druga tema, koja zaslužuje dublju diskusiju i analizu, ali ne sada. Ne želim da remetim atmosferu sada kada smo pred plasmanom na Mundijal, koji je našem fudbalu jako potreban. Nadam se da ćemo se plasirati u Rusiju, a posle toga će neko morati da objasni neke stvari, a nešto ću morati i ja da kažem".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC