• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin: Iz Austrije u Rusiju

Autor mondo.rs

"Imamo pravo na grešku, ali nadam se da je neće biti".

 Slavoljub-Muslin-okupljanje-pred-mec-Austrija-Srbija Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije je dobrim rezultatima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo došla u nesvakidašnju poziciju - da joj je dva kola pre kraja potrebna samo jedna pobeda kako bi osigurala prvo mesto u grupi i plasman na veliko takmičenje.



"Orlovi" u petak u Beču gostuju Austrijancima, koji imaju samo teoretske šanse da kao drugoplasirani odu u baraž, a tri dana kasnije u Beogradu se igra meč Srbija - Gruzija.

"Pokušaćemo da već u Austriji sve rešimo. Iako imamo pravo na grešku, nadam se da je nećemo napraviti", rekao je selektor Slavoljub Muslin na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi.

"Orlovi" su pod vođstvom iskusnog stratega ostvarili pet pobeda i tri remija, a jednom od prekretnica u ovom ciklusu može se smatrati upravo duel sa Austrijom na stadionu "Rajko Mitić" pre nepunih godinu dana, kada je Srbija slavila rezultatom 3:2.

KOSTIĆ JE BOLJE

Filip Kostić pre tri nedelje je u prvenstvenom meču povredio butni mišić i od tada ga nije bilo u timu Hamburgera, čiji čelnici su sa negodovanjem primili vest o pozivu u reprezentaciju. "Kostić je bolje i ako bude spreman - igraće. On se oseća dobro i rekao mi je da će biti spreman", preneo je Muslin.

Muslin je uveren da će na stadionu "Ernst Hapel" biti više naših, nego navijača domaće selekcije, ali ističe da to ne garantuje pobedu.

"Moramo ozbiljno da pristupimo utakmici, jer nas čeka možda i najteži rival u grupi. Austrija je ekipa koja je protiv nas stvorila najviše šansi i zato je oprez neophodan".

Selektor se potom osvrnuo na "zdravstveni bilten".

"Imamo nekoliko problema sa povredama. Spajić je otkazao, Jagoš Vuković takođe, jer vuče povredu još od gostovanja u Irskoj. Nadam se da ih neće biti još i da ćemo se dobro pripremiti. Momci su raspoloženi i nadam se da ćemo uspešno završiti ove kvalifikacije".

To što mnogi od igrača sa spiska minulog vikenda nisu nastupili za svoje klubove, treba da im bude motiv više da se dokažu kroz utakmice nacionalnog tima, odgovorio je Slavoljub Muslin na novinarsko pitanje.

Srbija vodi na tabeli D grupe sa 18 bodova. Slede Vels sa 14, Republika Irska sa 13, Austrija sa devet...

PREOSTALI MEČEVI: Gruzija - Vels, Austrija - Srbija, Republika Irska - Moldavija (petak), Moldavija - Austrija, Srbija - Gruzija, Vels - Republika Irska (ponedeljak).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC