• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lulićeva večera izvinjenja

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Protiv Bolognje, pilikom izlaska sa terena, Senad Lulić ljutito je reagovao i gotovo ušao u verbalni sukob s trenerom Simoneom Inzagijem. Par dana kasnije, sve se vratilo u normalu.

Senad Lulić izvinio se treneru Lacija Simoneu Inzagiju i saigračima za neprimjereno ponašanje u trenutku kada je zamijenjen na utakmici s Bolonjom, tako što je platio račun u restoranu.

Naime, iskusni bh. defanzivac i kapiten Lacija zamijenjen je u 64. minuti utakmice s Bolonnom, a umjesto njega Inzagi je uveo Belgijanca Džordana Lukakua.

Prilikom izlaska s terena Lulić je ljutito reagovao i gotovo ušao u verbalni sukob s trenerom. Ipak, Inzagi i rukovodstvo Lacija odlučili su da ne kazne bh. reprezentativca, a, prema navodima italijanskih medija, on je pronašao način da se izvini za ono što je napravio.

Naime, u četvrtak uveče Lulić je trenera, njegov stručni štab i sve saigrače izveo na večeru i platio račun.

Zanimljivo, Lulić je bio centralna ličnost duela sa Bolonjom u kojem je Lacio slavio 2:1. Prvo je asistirao Sergeju Milinkoviću-Saviću za vođstvo 1:0, zatim i sam pogodio mrežu za 2:0, a onda i spostvenu za konačnih 2:1.

Lacio ove sezone igra sjajno i nakon deset odigranih kola zauzima četvrtu poziciju u Seriji A sa 25 bodova, tri manje od lidera Napolija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC