• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spaleti: Prvih pet timova nametnulo je ludi tempo

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Borili smo se da imamo ovakve rezultate, ali svi su još uvijek tu u igri. Tu je i Milan, koji će se vratiti u visoko društvo, jer imaju konkurentan tim", rekao Spaleti.

Inter se trijumfom u Veroni vratio na drugu poziciju sa dva boda manje od lidera Napolija, ali u borbi za prvo mjesto učestvuju još tri ekipe Juventus, Lacio i Roma.

Svih pet timova nalazi se u rasponu od sedam bodova, s tim što petoplasirana Roma ima utakmicu manje.

“Postavili smo ludi tempo. Borili smo se da imamo ovakve rezultate, ali svi su još uvijek tu u igri. Tu je i Milan, koji će se vratiti u visoko društvo, jer imaju konkurentan tim. Ne smije se zaboraviti ni Sampdoria, koja igra jako dobro s trenerom Markom Đampaolom, koji zna šta radi“, rekao je Spaleti.


Iako Juventus nakon 11 odigranih kola zaostaje tri boda Spaletti smatra da je atkuelni šampion i dalje najozbiljniji takmac za vrh tabele.

“Juventus je izuzetno jak, najbolji je. Napoli Mauricia Sarija igra kao niko drugi. Roma je veoma jaka. Treba se paziti Lacija, oni vrebaju iz prikrajka, a mogu svakoga dobiti. Da nismo pobijedili Veronu bili bi izvan pozicija koje vode u Ligi šampiona. Moramo nastaviti naporno raditi, jer ako ne, onda nećemo biti na poziciji koju želimo. Ponavljam ovo je ludi tempo, jer svi pobjeđuju i ne smijemo zaboraviti Milan, za koji mislim da će se vratiti u vrh“, zaključio je Spaleti.

Nakon 11. kola Napoli je na vrhu tabele Serije A sa 31 bodom, slijede Inter sa 29, Juventus i Lacio sa po 28, a Roma sa 24 i utakmicom manje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC