• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako ste razočarani zbog remija sa Arsenalom..."

Autor mondo.rs

Mičel Donald o utisku posle utakmice na "Emirejtsu" i šta on govori o timu.

Mnogo je navijača Crvene zvezde koji su posle 0:0 u Londonu bili više razočarani što crveno-beli nisu savladali Arsenal, nego što su bili srećni zbog osvojenog boda u gostima protiv jedne od najboljih evropskih ekipa.

Takvo osećanje vladalo je i među fudbalerima, a šta to znači, pokušao je da objasni Mičel Donald.

"Pokazali smo da smo u odličnoj formi, da igramo fenomenalan fudbal. Ako ste razočarani što ste odigrali nerešeno utakmicu sa Arsenalom to dosta govori o vašem kvalitetu, kao i o tome koliko čvrt karakter i veliki motiv ima vaša ekipa. Moram da budem ponosan na ove momke", izjavio je jedan od kapitena crveno-belih za klupski sajt.

Holandski vezista, međutim, ne želi da učinak u Ligi Evrope bude primaran u odnosu na domaći šampionat, već upozorava da tim mora prvo da se koncentriše na predstojeći duel sa Borcem u osmini finala Kupa Srbije, zatim na utakmice Superlige koje slede, pa tek onda na gostovanje u Belorusiji...

"Svi smo fokusirani samo na prvu narednu utakmicu koja nas očekuje, ali ipak su nam u podsvesti i odlučujući susreti u Evropi koji nam predstoje. Idemo korak po korak, razmišljamo prvo o Kupu i prvenstvu, pa tek onda o Evropi. Naravno, svi smo svesni da nas očekuju važni susreti, da možemo da napravimo ogroman uspeh, ali ni u jednom trenutku ne zaboravljamo domaće prvenstvo koje nam je prioritet. Sve ono što smo uradili u Evropi nam je samo dodatni motiv da sada još više treniramo i igramo što bolje".

Zvezdini fudbaleri iskoristili su pauzu zbog termina za reprezentacije da odmore od napornih mečeva, a od četvrtka su ponovo na treninzima.

"Pauza je došla u pravom trenutku za nas, nakon zaista važnih i teških utakmica. Mongo nam je značilo što smo imali nekoliko slobodnih dana za odmor i što sada možemo da nastavimo sa pripremom za predstojeće mečeve. Koristimo priliku da se oporavimo od izuzetno velikih napora koje smo imali u prethodnim mesecima. Još uvek na treninzima nismo fokusirani samo na taktiku, ona će doći kada se utakmice približe, a sada radimo na fizičkoj pripremi", objasnio je Donald.

Pomenuti duel osmine finala Kupa igra se naredne sredeu 16 časova.

"Sigurno nam neće biti lako u Čačku. Borac je, kao i većina timova, uvek maksimalno motivisan u mečevima koje igraju protiv nas. Sigurno će se odlično pripremiti i dati sve od sebe da se pokažu kao što bolji rival. Nama problem može da predstavlja teren koji nije u odličnom stanju, barem je tako bilo na prethodnim našim gostovanjima. Ipak, uslovi su isti za sve, nećemo se mnogo obazirati na njih. Mi smo tim koji voli da igra fudbal i koji uživa na terenu. Svakako ćemo ići na pobedu, kao i uvek. Imamo jasan cilj ispred sebe i verujem da ne postoji prepreka koja moze da nas zaustavi", optimista je holandski vezista.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC