• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italija kao Srbija: Otkaz selektoru i da izbori SP

Autor mondo.rs

Čudan trend u svetskom fudbalu - otkaz selektoru koji je izborio Mundijal. To su na svojoj koži već osetili Bert van Marvajk i Slavoljub Muslin, a mogao bi i Đan Pjero Ventura.

Saudijska Arabija otpustila je holandskog trenera Berta van Marvajka nakon što je sa ovom reprezentacijom izborio plasman na Svetsko prvenstvo i odbio njihove uslove saradnje (poput suludih da se za stalno presedi u ovu zemlju), Srbija ih je "pratila" i, eufemistički rečeno, sporazumno raskinula ugovor sa Slavoljubom Muslinom, još uvek pod nerazjašnjenim okolnostima, a sličan trend pratiće i Italijani...

Samo ako se plasiraju na Mundijal!

Njima je plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine ugrožen nakon poraza u prvom meču baraža od Švedske (1:0) i u utorak će pokušati da nadoknade ovaj poraz na "San Siru", međutim čak iako "overe" mundijalsku vizu - tamo ih neće voditi selektor Đan Pjero Ventura.

Sve su glasnije priče u Italiji da je Savez, i važnije - igrači, nezadovoljni njegovim radom, pa će iskusnog sturčnjaka, koji nije pravio naročito velike uspehe u karijeri, zameniti.

Kritikovali su ga mnogi treneri, a jedan od mogućih naslednika je i Karlo Anćeloti koji je poznat kao neko ko odlično vodi ekipu u turnirskim takmičenjima, ali koji, do sada, nikada nije bio selektor i, sasvim sigurno, bi "papreno" koštao.


Anćeloti, osvajač tri titule u Ligi šampiona, slobodan je od oktobra i otkaza u Bajernu iz Minhena, a u poslednje vreme dovođen je u vezu sa Čelsijem i reprezentacijom Hrvatske.

Italija se kvalifikovala na svako Svetsko prvenstvo od 1958. godine i u utorak će pokušati da se domogne novog Mundijala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC