• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Presrećni smo, ali polako sa Jovičićem

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde rekao je da će u kup utakmici protiv Borca (sreda, 16.00) u Čačku izvesti "najbolji mogući tim".

 Crvena zvezda Borac Čačak Kup Srbije najava Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda posle 10 dana pauze ponovo izlazi na teren. U zaostalom meču osmine finala Kupa Srbije, sastaće se sa čačanskim Borcem i probati da na stadionu kraj Morave ostane u trci za trofejom koji je poslednji put osvojila 2012. godine.

Nema dileme da je glavna vest iz Ljutice Bogdana 1a tokom predaha od takmičenja bio povratak treninzima "veziste" Branka Jovičića, koji je povredio stopalo u meču protiv Čukaričkog pre tri meseca.

"Za svakog trenera je najbitnije da su mu igrači zdravi. Drago mi je da se Branko vratio, polako se vraća i Rikardinjo, Milić se oporavio, tako da u ovom trenutku nemamo problema sa povredama. Imamo zgusnut raspored, vremenske prilike polako postaju neprilike, a tereni sve teži, tako da će nam biti potreban svaki igrač", rekao je Vladan Milojević na konferenciji za novinare.

"Svi u klubu smo presrećni što se Branko vratio, a kada će i zaigrati, zavisi od njegove spremnosti i utakmica koje su pred nama. Treba biti mudar, jer on dolazi iz dugog procesa oporavka, a ja ne želim da ugrozimo njegovo zdravlje. Verujem da ćemo vrlo brzo znati kada će zaigrati", ističe trener crveno-belih.

On je dodao da je odmor prijao svima u timu i da će lider na tabeli Superlige biti spreman za novo gostovanje u Čačku, gde je 20. septembra pobedio rezultatom 2:0.

Najzvučnija imena na listi igrača na koje Milojević neće moći da računa su Ričmond Boaći, Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić, koji tek treba da se vrate sa akcija nacionalnih timova.

"Kup je takmičenje u kojem imamo velike ambicije. Mislim da Borac igra dobro i organizovano i da samo zbog spleta raznih okolnosti zauzima nisku poziciju na tabeli. Mi smo dobro radili ovih nekoliko dana i oslabljeni smo samo za igrače koji imaju reprezentativne obaveze. Krećemo za Čačak posle popodnevnog treninga, tada ću znati koje igrače ću povesti na put".

Milojević je naglasio da ima poverenje u sve prvotimce.

"Mnogo puta sam rekao da ekipa koja izađe na teren jeste najbolja moguća. Svi momci zaslužuju da igraju i zbog toga sam često imao velike dileme oko sastava. Ne razmišljam o tome da nekog odmaram za subotu, jer je to često mač sa dve oštrice".

Zvezda već u subotu dočekuje Rad, a onda se okreće duelu sa BATE Borisovim u Belorusiji, u okviru 5. kola Lige Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC