• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskreni Milojević: Crveni karton nam olakšao posao

Autor mondo.rs

"Protiv nas je teško igrati i kada su svi igrači na terenu", konstatovao je trener Crvene zvezde posle pobede u Čačku i plasmana u četvrtfinale Kupa.

 Borac Čačak Crvena zvezda 0:4 Kup Srbije Dejan Milojević izjava Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Bez mnogo prolivenog znoja prošli su fudbaleri Crvene zvezde kroz Čačak, pobedivši Borac u osmini finala Kupa 4:0, ali posao im je značajno olakšalo isključenje Miroljuba Kostića već u 13. minutu.

Priznao je to i Vladan Milojević u izjavi za TV Arena Sport posle utakmice.


"Olakšalo nam je posao isključenje igrača Borca. Protiv nas je teško igrati i kada su svi igrači na terenu. Borac je dobra ekipa, zna šta hoće, dobro se brani, međutim, taj detalj kada su ostali sa 10 igrača je njima mnogo otežao posao. Ja mogu da pričam samo o mojoj ekipi i sigurno da nam je to olakšalo posao", iskren je bio trener crveno-belih.

Zbog odsustva reprezentativaca Krstičića, Radonjića, Boaćija i Adžića, Milojević je ponovo "promešao" tim, ali i taktiku. Gosti su igrali u formaciji 3-4-3, a posle dugo vremena u startnoj postavi nije bilo nijednog stranca.

"Zadovoljan sam, rekao sam i ranije da moji fudbaleri dobro rade i da su vredni. Ja sam veoma zahtevan i često tražim i više nego što oni smatraju da mogu da daju, ali ja mislim da mogu. Dobri su to igrači, dobri su momci. Još jednom se pokazalo da na svakog igrača mogu apsolutno da računam i zadovoljan sam njihovom borbom, htenjem i zalaganjem, a rezultat je samo posledica svega toga", istakao je Milojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC