• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Novi Pazar: Napuštamo Prvu ligu Srbije!

Autor mondo.rs

Rukovodstvo kluba iz Novog Pazara na vanrednoj sjednici Upravnog odbora donijelo je jednoglasnu odluku da napusti takmičenje "u kojem se sve unaprijed zna"

 Superliga Srbije - Novi Pazar napušta takmičenje Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbalski klub Novi Pazar odlučio je da istupi iz Prve lige Srbije.

"Ne želimo više da učestvujemo u potpuno neregularnom takmičenju, u kojem se unaprijed znaju pobjednici i u kojem sudije, po direktivama određenih ljudi i klubova, odlučuju ishode mečeva", navodi se u saopštenju kluba poslije održane vanredne sjednice Upravnog odbora kluba.

Kako se ističe, jučerašnja utakmica u Dobanovcima protiv Budućnosti 1:1, je kap koja je prelila čašu.

"Malo je reći da je suđenje na meču u Dobanovcima bilo katastrofalno. Domaćin je bio bolji od naše ekipe, ali smo sigurni da ne bi došli do bodova da nije bilo pomoći sudija, za koje smo dobili informacije od naših prijatelja da dolaze po zadatku i da je utakmica unaprijed završena. Sa druge strane sudija Maksimović oglušio se dok se skandira ratnom zločincu Ratku Mladiću, vjerovatno zbog toga što na to niko ne reaguje ni kada mu se skandira na drugim stadionima", stoji u saopštenju Pazaraca.

Novopazarci poručuju da je sve ovo dovoljan razlog da klub istupi iz daljeg takmičenja, kako ne bi uzalud trošio novac grada jer je očigledno da je ulagati novac u srpski fudbal potpuni promašaj i siguran gubitak.

Na kraju, Upravni odbor ističe nadu da će Skupština kluba, na sljedećem zasjedanju 8. decembra, podržati ovu odluku i da će klub napustiti takmičenje.

Utakmica 15. kola Prve lige između Budućnosti i Novog Pazara završena je rezultatom 1:1, a gosti su najviše protestovali zbog jedanaesterca dosuđenog četiri minuta prije kraja.

Maksimović je na toj utakmici isključio štopera Pazaraca Denija Pavlovića, kao i trenera te ekipe Marjana Živkovića i fizioterapeuta Jasmina Džogovića, a igračima gostujućeg tima pokazao je devet od ukupno 10 žutih kartona.

Novi Pazar se poslije 15 odigranih kola u PLS nalazi na osmom mjestu na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC