• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Prijave protiv Vazure i Mrkele već podnete...

Autor mondo.rs

"A, biće i protiv Partizana i Zvezde", kaže član Izvršnog odbora zadužen za regularnost takmičenja, Dragiša Binić.

 FSS: Prijave protiv Vazure i Mrkele već podnete... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan i ove sezone nastavljaju sa međusobnim optužbama i "prepucavanjima" putem saopštenja. U sve to ponovo je umešan i Fudbalski savez Srbije, za koji crveno-beli smatraju da je povezan sa crno-belima.

Na tapetu su najčešće sudije, a zbog nedavnih komentara u medijima, disciplinskim organima moraće da odgovaraju generalni direktor Partizana, Miloš Vazura i sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela.

Tako, bar, tvrdi član Izvršnog odbora FSS zadužen za regularnost takmičenja, Dragiša Binić.

"Fudbalski savez Srbije i ja kao lice odgovorno za njegovu regularnost neće više tolerisati laži i obmane, pre svega alibi napade na institucije Saveza koji imaju jasnu pozadinu. Zbog nedavnih izjava već sam podneo prijave protiv Miloša Vazure i Mitra Mrkele, a sutra će disciplinskim organima biti podneta prijava i protiv Partizana i Crvene zvezde, sve u skladu sa disciplinskim pravilnikom i etičkim kodeksom", izjavio je Binić za Večernje novosti posle najnovijih saopštenja koja su izdali čelnici dva najveća srpska kluba.

PARTIZAN: I inostrane sudije i tehnologija!

ZVEZDA: Kokeza nas uvlači u Partizanovo blato

Osvrnuo se Binić i na direktne optužbe iz Crvene zvezde koje se tiču predsednika FSS, Slaviše Kokeze, pozvavši generalnog direktora crveno-belih, Zvezdana Terzića, da se javno kandiduje za predsednika nacionalnog Saveza.

"Neverovatna je i neshvatljiva količina neistina koje se serviraju na račun FSS i predsednika Slaviše Kokeze, sve zbog ambicije Zvezdana Terzića da preko noći uzurpira mesto predsednika Saveza. Uvredama i lažima se ne može boriti protiv svih napora predsednika FSS u iskorenjivanju nečasnih radnji u našem fudbalu, kao i rezultata koji su postignuti u svim reprezentativnim selekcijama. I koristim ovu priliku kao član Izvršnog odbora FSS da pozovem Zvezdana Terzića da se legitimiše i javno kandiduje za predsednika FSS", poručio je Binić.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, takođe, smatra da je neprimereno to što Zvezdsa i Partizan "ratuju" saopštenjima u trenutku kada oba kluba, kao i reprezentacija, beleže sjajne rezultate.

"U vremenu kada Fudbalski savez i srpski fudbal postižu najbolje rezultate u poslednjih 20 godina, dva naša najveća kluba vode rat saopštenjima koji od fudbala prave rijaliti. Umesto da slavimo i hvalimo plasman reprezentacije na Svetsko prvenstvo, fantastične rezultate svih mlađih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, kao i dobre rezultate naših klubova na evropskoj sceni, Partizan i Crvena zvezda, kao i pojedinci koji se kriju iza imena ta dva kluba, unose zlu krv u srpski fudal", konstatovao je Binić u razgovoru za "Novosti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC