• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić o Sumi: Mesi i Ronaldo ne moraju, on mora

Autor mondo.rs

"Postoje dva igrača kojima može da se zažmuri, a to su Mesi i Kristijano. Ostali moraju da rade", kaže šef struke Partizana upitan za status kreatora igre crno-belih.

 Miroslav Đukić Sejduba Suma Izvor: MN PRESS

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev u nedelju je iskreno rekao da više nije siguran koliko Sejduba Suma može da se uklopi u igru crno-belih, posle nekoliko meseci tokom kojih plejmejker nije ostavio dobar utisak u Humskoj.

Bivši igrač Slovana odigrao je 17 utakmica za Partizan, postigao četiri gola, asistirao za jedan i nije zadovoljio ni trenera Miroslava Đukića, koji je o njemu govorio na koferenciji za novinare uoči utakmice protiv Voždovca (sreda, 16 časova, TV Arena sport).

"Da vam kažem, svestan sam da u fudbalu prolazite kroz određene momente i da nekad igrate bolje, lošije ili da ste nekad manje ili više inspirisani... To je stvar koja dolazi vremenom i u fazama kroz koje prolazite, ali postoji određeni nivo intenziteta rada sa ekipom, ispod kojeg ne smem da dozvolim", rekao je Đukić.

Šef struke crno-belih naglasio je da njegovi igrači pre svega moraju da rade za ekipu i da je to prioridtet "broj jedan".

"Mogu da dozvolim da nemate dan, ali ne i da fali intenzitet, jer znam da ga protivnik ima, a ako ga mi nemamo, a ne vidim da mi dajete nešto ekstra...", zastao je Đukić.

"Postoje dva igrača koja trče manje od ostalih - Mesi i Kristijano, ali oni daju 60 i 100 golova godišnje i onda možemo da zažmurimo kad manje trče. Ostali, mi što smo 'zemaljski' igrači, moramo da trčimo i da radimo i u nekom trenutku se naš kvalitet pojavi Ili se ne pojavi, ali ako se ne pojavi bar smo radili smo za ekipu i uradili smo što je potrebno", slikovito je poručio trener Partizana.

Izvor: MN PRESS



Prema Đukićevim rečima, još postoji šansa da kreator igre popravi utisak.

"U ovom momentu ne vidim Sumu u tom intenzitetu, ali tražićemo to njegovo poboljšanje. On radi na treninzima, pokušava da se adaptira i očekujemo...", zastao je Đukić.

"Doduše, sad se završava prvenstvo, ali se nadam da će to što pre da bude Suma kojeg svi hoćemo".

Isti odgovor, da se sva pitanja "rešavaju" na terenu, Đukić je iskoristio i kada je bio upitan za status Nemanje Antonova.

"Stalno ponavljam da je teren merilo svega. Ne mogu i nemam pravo da forsiram nešto, jer teren diktira i sami moraju da se izbore za svoj status, a ja sam od tih koji gleda teren, ne gledam ni 'si-vi', ni bilo šta. Koliko mi daš na terenu toliko te vrednujem", poručio je Đukić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC