• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić pred Voždovac: Revanš!

Autor mondo.rs

Trener Partizana priželjkuje revanš "zmajevima" za poraz iz četvrtog kola, ali upozorava da ne sme da bude opšutanja nijednog momenta.

 Đukić pred Voždovac: Revanš! Izvor: MN PRESS

Nema vremena za predah...

U četvrtak je u Humskoj gostovao Jang Bojs, u nedelju Spartak, a Partizan će već u sredu na megdan Voždovcu, jedinoj ekipi koja je ove sezone u Superligi pobedila crno-bele.

Trener Partizana Miroslav Đukić veruje da će njegovi fudbaleri, uprkos svim poteškoćama oko umora i povreda, učiniti sve da savladaju "zmajeve" i revanširaju se za poraz u prvom delu Superlige.


"Sve ćemo učiniti da pobedimo i revanširamo se za poraz od njih u prvoj utakmici. Poštujemo ih, ali nam treba dobar rezultat da ostanemo u trci. Čeka nas veoma jak rival", rekao je Đukić na konferenciji za novinare.

"Ako želimo da pobedimo Voždovac, moramo da izjednačimo njihov intenzitet. Ako to ne budemo uradili, nemamo šta da tražimo u toj utakmici", smatra trener "parnog valjka".

On je Voždovac apostrofirao kao tim protiv kog, uz Crvenu zvezdu, Spartak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički i Napredak, "ne sme da bude opuštanja ni u jednom momentu".

Marko Jevtović, Ognjen Ožegović i Nemanja Miletić su se oporavili od povreda i Đukić se nada da će moći da računa na njih, dok su povređeni Miroslav Vulićević i Marko Janković.

"Janković je dobio dosta bolan udarac u kuk i nećemo moći da računamo na njega na ovoj utakmici, ali se nadam da će biti spreman posle nje", rekao je Đukić.

Posebna tema u Partizanu je golman Vladimir Stojković, za koga se ne zna da li će u zimskom prelaznom roku ostati u klubu iz Humske.

"Svi koji volimo Partizan savetujemo Stojkoviću da ostane jer je važna karika na terenu i van njega. Igrači se osećaju sigurnije sa njim, brani u vrhunskoj formi i Partizan će sve učiniti da on ostane jer je deo nas. Pokušaćemo sve, ali videćemo koliko je to realno", nada se šef stručnog štaba srpskog šampiona.

On je komentarisao "rat saopštenjima" Partizana i Crvene zvezde.

"Moramo da se borimo da suđenje bude što kvalitetnije, što manje stvari da se dešava za 'zelenim stolom' i da bude što manje diskusija, da najviše pričamo na terenu", rekao je Đukić.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije igraće se u sredu od 16 sati na Voždovcu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC