• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Kokeza i Šurbatović videli zahtev FK Partizan

Autor mondo.rs

Burna sednica Zajednice Superlige, kojoj su prisustvovali i čelnici Fudbalskog saveza Srbije. Evo o čemu se radi...

 I Kokeza i Šurbatović videli zahtev FK Partizan Izvor: MN PRESS

Zajednica Superlige Srbije saopštila je danas da je Fudbalski klub Partizan zvanično zatražio uvođenje VAR tehnologije i da strane sudije na narednom "večitom" derbiju sa Crvenom zvezdom.

"FK Partizan je zvanično predložio Fudbalskom savezu i Zajednici klubova uvođenje VAR tehnologije i angažovanje stranih sudija na predstojećem derbiju", navodi se u saopštenju.

Partizan i Crvena zvezda poslednja dva dana prepucavaju se saopštenjima, optužujući jedni druge da nameštaju utakmice i diskutuju oko suđenja.

U veoma dinamičnoj diskusiji na sednici Izvršnog odbora Zajednica Superlige Srbije, razgovaralo se o rešenjima za probleme koji u poslednje vreme nanose štetu i ugledu fudbalu, kao i o suđenju na utakmicama Superlige Srbije.

Posebno je istaknuto da se mora prestati sa daljim saopštenjima između klubova koja, kako je ocenjeno, urušavaju integritet takmičenja što je posebno nedopustivo u periodu kada je "A" reprezentacija Srbije izborila plasman na svetsko prvenstvo, a Crvena zvezda i Partizan beleže odlične rezultate u Evropi.

Pored predstavnika klubova sednici su prisustvovali i u njenom radu učestvovali predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, generalni sekretar FSS, Jovan Šurbatović i predsednik sudijske komisije FSS, Milan Karadžić.

Shodno odluci Skupštine Zajednice, danas je izvršen prijem svih klubova Prve lige Srbije u članstvo Zajednice, koja ubuduće u svom sastavu imati 32 fudbalska kluba.

Sudijskoj komisiji je predloženo pooštravanje kaznene politike prema sudijama za koje se utvrdi da u kontinuitetu greše prilikom donošenja odluka na utakmiciama.

Takođe, pokrenute su i druge brojne teme i konstatovano da će se u narednom periodu intenzivno raditi na popravljanju položaja profesionalnih klubova.

Tagovi

FSS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC