• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Big Sem" preuzima Everton

Autor mondo.rs

Najuspešniji "vatrogasac" engleskog fudbala spreman je da se vrati poslu nakon šest meseci pauze.

Kada se neki premijerligaš nađe u teškoj situaciji i odluči na promenu trenera, nema dileme da će se u najužem krugu kandidata naći i Sem Alardajs.

On je proletos, nakon što je zadržao Kristal Palas u Premijer ligi, saopštio da mu je dosta stresa i da ne želi više da radi svoj posao, ali izgleda da ga je ponuda Evertona pokolebala u tom stavu.

Britanski mediji javljaju da bi 63-godišnji strateg trebalo da se sastane sa čelnicima "karamela" i potpiše ugovor vredan šest miliona funti godišnje.

Everton je pre mesec dana otpustio Ronalda Kumana i za vršioca dužnosti menadžera imenovao klupsku legendu Dejvida Ansvorta.

Alardajs, koji je nedavno izjavio da neće preuzeti Everton, jer je tokom pregovora shvatio da druga strana nije svim srcem opredeljena za saradnju, trebalo bi da u svoj stručni štab uvrsti Krejga Šekspira i Semija Lija, poznate po radu u Lesteru, odnosno Liverpulu.

Ansvort će sedeti na klupi Evertona još u sredu, na utakmici protiv Vest Hema, a u subotu bi protiv Hadersfilda na Gudison parku trebalo da počne preporod karakterističan za sve "davljenike" pod vođstvom Alardajsa.

Popularni "Big Sem" je pre Kristal Palasa radio u Sanderlendu, Vest Hemu, Blekburnu, Njukaslu i Boltonu, naravno i kao selektor Engleske, od jula do septembra 2016.

Everton od 2005. nikada nije završio sezonu niže od 11. mesta, a trenutno je tek 17, sa dva boda više od Vest Hema, koji je u zoni ispadanja sa Svonsijem i Kristal Palasom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC