• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet minuta Ozilove magije, Fabijanski mučio Čelsi

Autor mondo.rs

Nemac u svega pet minuta zabeležio dve asistencije i gol i time rešio pitanje pobednika na "Emirejtsu".

Arsenal i Čelsi upisali su očekivane bodove u prvim mečevima 14. kola koji su na programu bili ove srede, dok je Barnli nastavio da briljira i drži korak za njima.

"Tobdžije" su bez većih problema savladale Hadersfild (5:0), uz fenomenalnu partiju Mesuta Ozila koji je zabeležio dve asistencije i gol, dok je Čelsi uprkos velikom broju stvorenih šansi protiv Svonsija upisao samo minimalac (1:0).

Ekipa Šona Dajša upisala je još jednu pobedu u gostima savladavši Bornmut (2:1) pogocima Krisa Vuda u 37. i Robija Brejdija u 65, dok je Džošua King samo ublažio poraz


Već u trećem minutu meča na "Emirejtsu" Aron Ramzi je odlično petom proigrao Aleksandra Lakazeta, a ovaj rutinski završio odličnu akciju. Pošteno su se mučile "tobdžije" da dođu do drugog gola kojim bi "ubili utakmicu", a onda sve rešili u pet minuta.

Mesut Ozil je u 68. minutu asistirao Žiruu sa levog krila, pa minut kasnije Sančezu sa desnog, da bi onda i sam pogodio u 72. minutu nakon što je sjajno izbegao ofsajd zamku.

Do kraja meča još jednom je pogodio Olivije Žiru.


Čelsi nije bio toliko precizan poput svojih kolega iz severnog Londona, pa je svoje navijače dugo "nervirao" promašajima i nervozom, a čini se da je najnervozniji ipak bio Antonio Konte koji je pred kraj prvog poluvremena isključen zbog protesta četvrtom arbitru.

Fenomenalni Lukaš Fabijanski, ipak, nije mogao sve da odbrani.

Poljski golman koji je Alvara Moratu sprečio da postigne het-trik (bukvalno), nije mogao ništa posle šuta N'Goloa Kantea u 55. minutu kada je lopta pogodila jednog njegovog saigrača, pa ju je na drugoj stativi odlično sačekao Antonio Ridiger.

Nemački štoper postigao je svoj prvi gol u dresu "plavaca" koje je ovog leta pojačao za više od 30 miliona evra iz Rome.

Ovom pobedom Čelsi ostaje na trećoj poziciji sa 29 bodova, dok Arsenal ima jedan manje. Odlični Barnli nije daleko od njih i ima 25 bodova nakon 14. kola.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC