• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bambi" Tošić: Grizemo do kraja!

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije poziva navijače da u nedelju popodne pomognu ekipi u derbiju protiv Vojvodine.

 "Bambi" Tošić: Grizemo do kraja! Izvor: MN PRESS

Jedan gol Zorana Tošića, četvrti ove jeseni u Superligi Srbije, rešio je utakmicu Voždovac - Partizan na krovu tržnog centra u Zaplanjskoj ulici.

Posle 1:1 protiv Spartaka crno-beli su bili svesni da "moraju" da osvoje čitav plen, kako Crvena zvezda ne bi povećala prednost od šest bodova...

"Svaka utakmica koju Partizan igra je teška i to nije fraza. Za nas rezultat 0:0 ili remi, kao sa Spartakom, nije dobar, jer Partizan uvek mora da pobeđuje. A to svakako nije lako, jer mnoge ekipe igraju odličan fudbal, pri tom su protiv Partizana uvek dodatno motivisane, a mi igramo na tri fronta, bez prava na grešku", rekao je Tošić za zvanični klupski sajt.

Popularni "Bambi" podseća da je Voždovac letos u Humskoj slavio rezultatom 3:1 i da protiv tog tima nikada nije bilo lako.

U sredu je bilo neizvesno do pred sam kraj, jer je sudija Aleksandar Vasić poništio regularan gol Tavambe, a Jevtović kasnije nije iskoristio penal. Ipak, posle isključenja Pavlovića u 85. minutu se malo lakše disalo.

"Važno je da nismo posustajali i da smo se borili baš kao što je šef tražio od nas. Što se tiče promašenog penala, sve je to fudbal i sve je to ljudski. Bitno je da imamo taj nerv, da grizemo do kraja, što smo pokazali i u sredu".

Raspored u finišu jeseni je "paklen".

U nedelju sledi okršaj sa Vojvodinom na domaćem terenu, a olakšavajuća okolnost je što su rešene sve brige u Ligi Evrope, pa predstojeće gostovanje Dinamu iz Kijeva neće biti dodatno psihološko breme.

"Koristim priliku da pozovem navijače da dođu na stadion i pomognu nam u nastojanju da osvojimo nova tri boda. Igra se u 15 časova i nadam se da će nam i vreme koliko-toliko ići na ruku. Voša je uvek nezgodan protivnik, samim tim opet moramo da uđemo u meč punim intezitetom. To je u Partizanu jednostavno uvek tako", završava Tošić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC