• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Kelna: Moramo biti pozitivni

Autor mondo.rs

"Jarčevi", koji će narednog četvrtka igrati protiv Crvene zvezde, nalaze se u izuzetno teškoj situaciji u Bundesligi, o čemu je pred gostovanje u Gelzenkirhenu govorio trener Peter Šteger.

Na lošu formu i očajne rezultate nadovezale su se i povrede. Ekipa Kelna nalazi se u izuzetno teškoj situaciji kada je u pitanju Bundesliga, ali i pored toga, "jarčevi" su uspjeli da ostanu u trci za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Pošto su kao domaćini savladali BATE Borisov (5:2) i Arsenal (1:0), došli su u situaciju da ih pobjeda protiv Crvene zvezde u Beogradu vodi dalje.

Keln je poslije tri uzastopna poraza uspio da sa dvije pobjede dođe do šest bodova, koliko ima i Zvezda, ali je srpski predstavnik u boljoj poziciji zbog pobjede u Njemačkoj, pa mu odgovara i remi u četvrtak na stadionu Rajko Mitić.

Prije te izuzetno važne utakmice, i jedne i druge očekuju nastupi u domaćem prvenstvu. 


Dok crveno-bijeli uživaju na vodećoj poziciji Superlige, Keln se grčevito bori za prvu bundesligašku pobjedu, pošto je u 13 kola osvojio samo dva boda.

U subotu će "jarčevi" imati novi težak ispit, jer ih čeka put u Gelzenkirhen, na duel sa trećeplasiranim Šalkeom.

Iako se očekivalo da bi na tom gostovanju ekipu mogao da vodi neki drugi trener, Peter Šteger je još jednom "preživio" otkaz.

"Nalazimo se u jako teškoj situaciji. Imamo mnogo povrijeđenih igrača... Očekivanja od nas u subotu su nula, pa bismo možda mogli to da iskoristimo kao prednost", izjavio je Šteger, a prenio zvaničan Twitter protif "jarčeva".

"Bitno je da jasno sagledamo situaciju i pristupimo joj pozitivno. Tim je najvažniji i zato želim od igrača da dobro sagledaju situaciju i shvate da je moguće napredovati", dodao je 51-godišnji strateg iz Austrije.

Istakao je, takođe, da francuski vezista Leonardo Bitenkur najvjerovatnije neće biti spreman za duel sa Šalkeom, ali se u tim vraća njegov zemljak, napadač Seru Žirasi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC