• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može li Sergej u "klub 100"? Može!

Autor mondo.rs

"Kalčomerkato" piše da će vlasnik Lacija Klaudio Lotito narednog leta papreno naplatiti dobre igre i potencijal srpskog reprezentativca.

Preokret koji je u nedelju u Đenovi "režirao" Sergej Milinković-Savić omogućio je Laciju da zadrži priključak sa trenutno najbolja četiri tima Serije A, dok je njemu samom podigao ionako visoku cenu.

Milinković-Savić je u 79. minutu izjednačio na 1:1, a u poslednjem minutu završio pola posla u akciji za pobedonosni gol u duelu sa Sampdorijom, što je dan kasnije ponovo potpalilo priče o transferu u veći klub i uslovima pod kojima bi on mogao da se desi.

"Kalčomerkato" tako podseća da je Juventusova ponuda od 35 miliona evra (plus bonusi) letos glatko odbijena i tvrdi da bi gazda Lacija Klaudio Lotito u ovom trenutku rekao "ne" čak i kada bi se crno-beli vratili sa dvostruko većom ponudom.

Sampdorija - Lacio 1:2, Sergej Milinković Savić, Serija A 2017
Izvor: YouTube


S obzirom na pravac u kome se poslednje dve godine kreće fudbalsko tržište, koji se ogleda u prelasku Nejmara iz Barselone u Pari sen Žermen za 222 miliona evra, ali još više u slučaju mladog Francuza Osmana Dembelea, koga je Borusija Dortmund prodala Barseloni za 105 miliona, italijanski sajt zaključuje da uopšte nije nerealno da leta 2018. i Sergej Milinković-Savić dostigne devetocifrenu cenu.

Tome bi mogle da doprinesu njegove dobre igre na Mundijalu u Rusiji, kao i plasman Lacija u Ligu šampiona, što bi Lotitu poslužilo kao dodatni argument u pregovorima. Jer, kako onda da pusti jednog od glavnih igrača za "male pare"...

Podsetimo da je Milinković-Savić proletos produžio ugovor sa "nebeskoplavima" čak do leta 2022!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC