• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci tvrde: Dibala za Krosa i...

Autor mondo.rs

Real dobija Paula Dibalu, a Juventus Tonija Krosa i 80 miliona evra.

Real počinje zimski šoping i to iz...


Torina - Juventusa!

Senzacionalnu najavu transfera iz "stare dame" u "kraljevski klub" donosi novo izdanje španske "Marke". Put Madrida već u junu (s tim što bi transfer bio zaključen ove zime) mogao bi da krene Paulo Dibala.

A, u suprotnom smjeru trebalo bi da pođe Toni Kros!

"Marka" podsjeća da je sjajni Argentinac već nekoliko godina želja Real Madrida i da je već bio na pragu da pređe u redove šampiona Španije i Evrope, ali umjesto ugovora sa Realom, uslijedio je novi sa Juventusom.

List navodi da to što je Dibala produžio ugovor sa torinskim klubom ne mijenja ništa i da su Madriđani spremni da se upuste u trgovinu sa "bjankonerima", koja neće biti nimalo jeftina, a podrazumijeva i da jedna zvijezda Reala, u ovom slučaju njemački as, krene put Torina i Serije A.

Dibala bi predstavljao idealnu zamjenu za Gereta Bejla, čiji je odlazak sa "Santjago Bernabeua" neminovan sljedećeg ljeta. Takođe, Real će Juventusu na osnovu transfera, pored toga što će mu ustupiti Krosa, uplatiti 80 miliona evra.



U Madridu su ubijeđeni da će ovom ponudom uspjeti da "odlede damu" i da će Juve pristati da Dibala napusti klub, jer je novac po prilično veliki, a i Toni Kros je već neko vrijeme želja Italijana.

Real ima mnogo želja za predstojeće prelazne rokove, a trgovinu bi mogao da počne upravo u Torinu i da na taj način odmah u stratu smiri navijače, koji su naviknuti da im rukovodstvo dovodi najskuplje igrače svijeta.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC