• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti oslabljen na Šahtjor, a možda i Junajted!

Autor mondo.rs

Kada je u pitanju duel Lige šampiona, navijači ne moraju da brinu jer je plasman u osminu finala već obezbeđen, ali će "građanima" sigurno biti otežan posao u gradskom derbiju ako ne bude igrao David Silva.

Fudbaler Mančester sitija, David Silva, propustiće meč protiv Šahtjora u Ligi šampiona zbog povrede, a pod znakom pitanja je i za mančesterski derbi protiv Junajteda, otkrio je Pep Gvardiola.

Silva je u nedelju postigao pobednički gol za "građane" u duelu sa Vest Hemom (2:1) i tako održao prednost od osam bodova koliko njegova ekipa ima u odnosu na drugoplasirani Junajted.

"Pre nego što je postigao gol on je nešto osetio... Rizično je da igra protiv Šahtjora, ali nadamo da će moći da igra u nedelju", rekao je Gvardiola i zabrinuo navijače svog kluba.

Fudbaleri Sitija sa Šahtjorom se sastaju u sredu u utakmici šestog kola Grupe F Lige šampiona. Ekipa Pepa Gvardiole je još ranije obezbedila prolaz u osminu finala tog takmičenja, pa bezbrižna putuje u Ukrajinu, ali ukoliko Silva ne bude mogao na megdan gradskom rivalu u nedelju, biće to jak udarac za "građane", pošto je igrao u svih 15 utakmica dosadašnjeg toga Premijer lige.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC