• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Traži se karta više, a to je uspeh svih

Autor mondo.rs

Nema sumnje da će tribine stadiona Rajko Mitić u četvrtak uveče biti prepune, što dodatno motiviše fudbalere Crvene zvezde.

 Stojković: Traži se karta više, a to je uspeh svih Izvor: MN PRESS

Nema bolje motivacije za fudbalera nego kad igra pred prepunim tribinama domaćeg stadiona.

Svesni su toga igrači Crvene zvezde, pa Filip Stojković najavljuje da će protiv Kelna u odlučujućoj utakmici za plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope ekipa dati i više od svog maksimuma.

"Očekuje nas, pre svega, fizički veoma zahtevna utakmica. Znamo da je protiv nemačkih ekipa to jedan od glavnih faktora koji odlučuje pobednika. Raduje me što smo spremni da damo i više od 100 odsto na terenu i mislim da će taj segment najviše odlučivati", izjavio je desni bek crveno-belih.

Gosti iz Nemačke stigli su u Beograd pretrpani sopstvenim problemima. Nedavno je smenjen trener Peter Šteger, pa će tim desetkovan povredama u četvrtak od 21.05 na stadionu Rajko Mitić predvoditi strateg omladinaca, Štefan Rutenbek.

To, međutim, ne tangira previše Stojkovića.

"Imaju svojih problema, ali to ostavljamo njima. Znamo da je Keln ozbiljna ekipa i zato idemo ka tome da se odlično pripremimo, damo sve od sebe i na kraju sa prepunom 'Marakanom' slavimo posle utakmice".

"Jarčevi" očajno stoje u Bundesligi - poslednji su na tabeli sa svega tri boda iz 14 utakmica - a loše su počeli i takmičenje u Ligi Evrope. Uspeli su, ipak, posle tri poraza da vežu dve pobede i uključe se u trku za nastavak takmičenja na proleće.

"Mislim da je njihova karakteristika direktan, brz fudbal, ali verujem da možemo da im odgovorimo našim načinom igre. Ako ostvarimo plan da im pariramo na tome, mislim da možemo da dođemo do pozitivnog rezultata", priželjkuje Stojković.

Kao što smo već naveli, pune tribine biće poseban adut crveno-belih.

"Iz utakmice u utakmicu davali smo dodatan motiv Zvezdašima da dođu na stadion da nas podrže. Traži se karta više i to je uspeh svih nas u klubu. Biće teško, ali kao i do sada, na nama je da se pripremimo i da damo sve od sebe, a što se tiče detalja to će nam šef objasniti", zaključio je Stojković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC