• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vazura: Svi se žale, a neće tehnologiju... Sramota

Autor mondo.rs

"Guraćemo i dalje tu ideju", kaže direktor Partizana uoči završnice "jesenjeg" dela sezone.

 Vazura: Svi se žale, a neće tehnologiju... Sramota Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Dan posle gostovanja Dinamo Kijevu, generalni direktor Partizana Miloš Vazura podsetio je na zahtev šampiona Srbije da se na terenima Superlige uvede video tehnologija za pomoć sudijama.

Crno-beli su izneli taj predlog, ali su klubovi ipak rekli "Ne", a iz Humske poručuju da će istrajati u toj nameri.

"Reakcije za ono što mi tražimo su sramne. Svi klubovi se bune da su oštećeni, a neće tehnologiju. Guraćemo i dalje, ako treba ići ćemo i na UEFA, tražićemo svakih mesec dana. Jedino tako može da se skine teret i ljaga sa sudija. Mislim da bi to bilo dobro za naš fudbal", ocenio je prvi operativac crno-belih.

Najavljujući i "večiti derbi", funkcioner šampiona Srbije govorio je da očekuje fer i korektno suđenje.

"Zvezda ne odlučuje da li će biti Mažić ili ne, kao što ni mi ne odlučujemo. Očekujemo da utakmicu sudi najbolji arbitar. Videli smo neke ranije kako je suđeno, počev od nevidljive aut linije. Verujem da će biti korektno suđenje i da će pobediti onaj koji bude bolji na terenu".

Uoči utakmice Dinamo Kijev - Partizan, u Ukrajini su fizički napadnuti novinari TV Partizan, a Vazura je glasno osudio taj incident.

"Jako loša organizacija utakmice, ne mogu da ih hvalim. Zahvalio bih im se na gostoprimstvu tokom večere, ali sve ostalo... Nismo videli ni policiju, nismo imali pratnju, napadnuta su dva naša novinara, premeštani su naši ljudi na stadionu na bolji sektor da ne bi bilo problema. Mnogo baklji, topovskih udara, teško da neće biti kažnjeni. Imao sam priliku da se raspitujem i nešto što mi plaćamo 40.000 evra, drugi plaćaju 8.000 evra. Naravno, to je zato što smo povratnici".

Odluka UEFA-e o izricanju kazne srpskim "večitim" rivalima još nije doneta. Generalni direktor Partizana posetiće narednih dana "disciplince" UEFA i razgovaraće sa njima o tome.

"Za sada nema ništa novo oko kazne. Nije zakazana još disciplinska komisija, biće u narednih par dana. Nedelju i ponedeljak ću provesti tamo na sastancima. Ako bi bili kažnjeni igranjem bez publike to bi bilo užasno, to je jedna od najodvratnijih stvari za sve i za domaće i za goste. Ne očekujem da ne budemo kažnjeni, očekujem kaznu, ali samo finansijsku"

Za kraj, Vazura je rekao da nema razočaravanja zbog poraza u Kijevu i uz to čestitao plasman i "večitom" rivalu, Crvenoj zvezdi.

"Niko nije razočaran, idemo dalje. Vidim da su i komšije prošle, čestitam im na prolasku. Velika stvar za srpski fudbal i klubovi i reprezentacija, niko ovo nije sanjao", dodao je Vazura.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC