• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Pobedom u derbi...

Autor mondo.rs

Trener Partizana nada se da će Partizan duel sa Crvenom zvezdom dočekati ako ne sa manjom, onda barem sa istom bodovnom razlikom kao pre 21. kola. Đukić najavljuje pobedu protiv Napretka u Kruševcu.

 Đukić: Pobedom u derbi... Izvor: MN PRESS

Težak raspored i prvi deo sezone Partizan završava u sredu, kada će na svom stadionu ugostiti "večitog" rivala Crvenu zvezdu.

Ali, pre derbija, crno-bele očekuje teško gostovanje u Kruševcu.

Trener Miroslav Đukić veruje da je "parni valjak", iako suočen sa kadrovskim problemima, spreman da osvoji tri boda i sa većom dozom samopouzdanja dočeka Zvezdu.

"Moramo da se maksimalno koncentrišemo, jer Napredak je ozbiljna ekipa koja jako dobro igra kontre i odlično se brani. Ne smemo da dozvolimo Crvenoj zvezdi da odmakne, odnosno moramo da u derbi uđemo sa makar istom bodovnom razlikom kao sada, tako da u Kruševac idemo na pobedu", rekao je Đukić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.


Partizan će u nedelju od 14 sati gostovati u Kruševcu, samo tri dana posle ubedljivog poraza od 4:1 u Kijevu od Dinama.

"Mislim da taj poraz neće stvarati probleme... Kada pogledate rezultat 4:1 pomislite da je bila velika nesreća, ali fudbalski nije bila. Po igri smo bili egal protivnik, kako u posedu, tako i u šansama... Golovi su ti koji odlučuju utakmicu i tom u tom kontekstu nismo bili koncentrisani. Nismo bili dovoljno dobri. Nismo bili na visina zadatka u odbrani. Izgubili smo utakmicu koju možete da izgubite, jer smo se već plasirali i ona ne boli toliko", objasnio je Đukić.

Trener crno-belih rekao je da ga raduje dobra igra Sejdube Sume na gostovanju u Kijevu i izrazio nadu da će tako igrati u kontinuitetu.

On je dodao da još uvek ne zna s kojim timom će igrati protiv Napretka, zbog velikog broja povreda, ali da će "svako ko bude izašao na teren pružiti maksimum".

"Everton je dobio udarac u koleno i nije mogao da trenira, štoper Miletić takoše, Tošić isto nije trenirao zbog bola u listu. Videćmo danas, ali koga nema bez njega se mora i može. Partizan mora da igra i da pobeđuje. Ko god da dobije priliku mora da je iskoristi, jer svi imaju kvalitet za Partizan", dodao je trener crno-belih.

Upitan koga bi voleo da njegova ekipa dobije na žrebu za šesnaestinu finala Lige Evropa, Đukić je rekao da ne razmišlja o tome, jer je "ponedeljak daleko". 





Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC