• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napoli koristi srpsku svađu u Torinu: Ademe, dođi!

Autor mondo.rs

Maurisio Sari želi srpskog reprezentativca.

Sa severa na jug Italije!

Adem Ljajić (26) iznenada je postao "meta" Napolija tokom zimskog prelaznog roka pošto Maurisio Sari želi da iskoristi svađu srpskog reprezentativca i srpskog trenera Siniše Mihajlovića, a istovremeno da pojača i osveži napad koji igra praktično bez predaha.

Prvobitno se kao interesant za Ljajića pominjao Milan, ali Napoli je konkretniji pošto italijanski mediji pišu da su oni spremni da pozajme Ljajića na šest meseci, a da u suprotnom smeru u Torino pošalju Emanuela Đakerinija ili Arkadijuša Milika, igrače koji ne igraju na nivou koji je Sari očekivao, prvenstveno zbog povreda.

Napoli praktično čitave sezone igra sa Insinjeom, Kaljehonom i Mertensom u napadu, a Sari smatra da bi Ljajić, sa svojim fudbalskim karakteristikama, mogao dobro da ih odmeni.

Srpski fudbaler igra veoma dobro ove sezone i u Seriji A je zabeležio tri gola i pet asistencija, ali je nedavno ušao u (novi) sukob sa Mihajlović pošto su se posvađali zbog Ljajićevog "ponašanja na treningu", što je za srpskog trenera bilo nedopustivio i poslao ga je na "tribine".

Da li će se njihova saradnja ovde završiti, teško je u ovom trenutku išta tvrditi, ali videćemo da li će Ljajića privući opcija da se bori za titulu sa Napolijem koji dugo nije bio ovako opasan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC