• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUDILO na Bombonjeri: Vraća se Karlito!

Autor mondo.ba

"Trebalo bi sve biti riješeno ovih dana. Stalno se viđam s njim. Živimo blizu, udaljeni smo šest blokova", rekao je potpredsjednik Boke Horasio Paolini.

Povratak Karlosa Teveza (33) u Boka Juniors trebao bi biti realizovan u narednih nekoliko dana, izjavio je Horacio Paolini, potpredsjednik kluba za argentinske medije.

Tevez je upravo iz Boke u decembru 2016. godine prešao u kineski Šangaj Šenhua za "bezobrazno" veliki novac. Međutim, iskusni Tevez je odigrao 16 utakmica u Superligi Kine i postigao samo četiri gola, pa su glasine o njegovo odlasku iz kluba postale sve glasnije.


Takve navode potvrdio je Paolini koji tvrdi da se Tevez nalazi pred povratkom u Boku, gdje je kao dječak počeo karijeru.

“Trebalo bi sve biti riješeno ovih dana. Stalno se viđam s njim. Živimo blizu, udaljeni smo šest blokova. Vidio sam ga posljednji put prošle sedmice, kada smo organizovali roštilj. Optimista sam i mislim da će do kraja sljedeće sedmice Tevez biti opet dio Boke“, rekao je Paolini.

Tevez je za Boku već igrao u dva navrata, na početku karijere i prije odlaska u Kinu. Tokom karijere nastupao je i za Korintijans, Vest Hem, Mančester junajted, Mančester siti i Juventus.

Iskusni napadač je u dresu nacionalnog tima Argentine odigrao 76 utakmica i postigao 13 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC