• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevo Nikolić na meti Čelika

Autor mondo.ba

Iskusni napadač na "Bilino polje" mogao bi doći kao slobodan igrač, s obzirom da je nedavno raskinuo ugovor sa Željezničarom.

 Stevo Nikolić Čelik Zenica Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Iskusni golgeter Stevo Nikolić (33) na meti je zeničkog Čelika, trenutno pretposljednje ekipe Premijer lige BiH.

Zeničani su ove jeseni postigli samo 13 golova, a jedino manje ima "fenjeraš" Vitez (8), pa su na "Bilinom polju" krenuli u potragu za igračem koji bi mogao riješiti problem neefikasnosti.

POVEZANE VIJESTI

Nikolić, koji je nedavno raskinuo saradnju sa Željezničarom, tako bi kao slobodan igrač mogao potpisati za Čelik. Osim sarajevskih "plavih", fudbaler rođen u Šamcu u bh. eliti nosio je dres Zrinjskog, Borca i Modriče, sa kojima je osvojio četiri šampionske titule (dvije sa Mostarcima i po jednu sa Banjalučanima i Modričanima).

Mnogo problema imao je zenički tim sa povrijeđenim napadačima. Tako je Aidin Mahmutović često odsustvovao sa terena, kao i Fenan Salčinović, tako da bi dolazak Nikolića mnogo značio za napadačku liniju.

Nikolić je u sezoni 2006/07. sa Draganom Benićem podijelio titulu najboljeg strijelca Premijer lige BiH. Obojica su tada postigla po 19 golova.

Skupština Čelika biće održana 26. decembra, nakon koje će mnoge stvari biti jasnije u vezi sa potencijalnim investitorima koji žele da uđu u klub.

Zavisno od rezultata Skupštine, biće poznata i dalja transfer politika i ambicije zeničkog premijerligaša u nastavku sezone, u kojem će prevashodni cilj biti opstanak u najjačem rangu bh. fudbala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC