• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paulinjo: Kutinjo? Želim da dođe

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Saga se nastavlja...

Brazilski fudbaler Paulinjo javno je pozvao zemljaka Filipa Kutinja da pređe iz Liverpula u Barselonu i to u trenutku kada se prema medijskim navodima klub s Nou Kampa priprema da ponovo pokuša dovesti zvijezdu tima s "Enfilda".

Ljetos je Kutinjo bio nadomak Barselone. Podnio je čak i zahtjev za raskid ugovora, ali rukovodstvo Liverpula je tvrdoglavo odbijalo svaku ponudu, čak su izdali zvanično saopštenje u kojem su navijačima obećali da Brazilac ostaje na Mersisajdu.

Sjajni Brazilac se nakon okončanja prelaznog roka vratio fudbalu i nastavio da impresionira u timu pod vođstvom trenera Jirgena Klopa.

"Već sam nekoliko puta govorio o Kutinju. Svi očekuju od velikih igrača da dođu u Barselonu, imamo izuzetno jaku grupu kvalitetnih igrača i bez njega ljudi ovdje rade odličan posao. O njemu nije potrebno previše pričati, jer on je igrač koji pravi razliku kada igra za svoj klub i reprezentaciju Brazila. Mlad je, ali ima iskustvo igranja u Evropi“, rekao je Paulinjo i dodao:

“Želim da dođe. Mislim da bi to bio odličan posao za Barselonu. Za mene to bi predstavljalo veliku sreću, jer bi imali još jednog odličnog igrača i još jednog Brazilca u timu.“

Paulinjo je ljetos stigao u Barselonu, nakon što je u Evropi bio gotovo zaboravljen, jer je igrao za kineski Gvangžu Evergrande. Prethodno je od 2013. do 2015. godine nastupao za engleski Totenhem.

Barselona, koju od ove sezone s klupe vodi Ernesto Valverde, zauzima prvo mjesto na tabeli La Lige sa 42 boda, šest više od drugoplasiranog Atletiko Madrida.

U subotu Barsu čeka 175. "El Clasico" protiv Real Madrida, koji će se igrati u 17. kolu La Lige na stadionu "Santiago Bernabeu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC