• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje renoviranje Partizanovog tima

Autor mondo.rs

Ko je već otišao iz Humske, a ko je blizu odlaska sa "papirima" ili u statusu pozajmljenog igrača.

 Počinje renoviranje Partizanovog tima Izvor: Mondo/Stefan Stojanović


Prvi konkretan potez Partizana tokom pauze je učinjen.

Šampion Srbije raskinuo je saradnju sa levim bekom Mohamedom El Monirom, pa je Libijac dobio "papire" da slobodan traži novi klub.

Nekadašnji defanzivac Jagodine odigrao je u crno-belom dresu samo sedam utakmica za dve polusezone, ali će napustiti Humsku sa biografijom bogatijom za "duplu krunu".

Izvor: MN PRESS

Posle odlaska Monira, u Partizanu će izvesno uslediti još rastanaka, jer se očekuje da na isti način crno-bele uskoro napuste i ofanzivac Alen Stevanović, vezista Saša Marjanović i defanzivac Lazar Ćirković. Sva trojica imaju aktivne ugovore do sledećeg leta i dve strane će po svemu sudeći lako postići dogovor o rastanku.

Čekajući definitivni rasplet situacije u vezi sa statusom Vladimira Stojkovića, u Partizanu takođe razmišljaju i o ostalim golmanima. Pre svega, o Filipu Kljajiću, koji će biti poslat na pozajmicu, nakon što je bio u drugom planu od avgusta i povratka najboljeg srpskog golmana u klub.

Za razliku od Kljajića, Partizan će raskidom ugovora završiti saradnju i sa golmanom Đorđem Lazovićem, koji je stigao u Humsku prošle zime i nije debitovao, a čini se da će isti scenario biti viđen i u slučaju Nemanje Stevanovića, koji ove sezone nije bio ni licenciran za domaća i evropska takmičenja.

Kada su u pitanju pozajmljeni igrači koji se trenutno nalaze u Partizanu, crno-beli će vratiti Rijeci napadača Teofilusa Solomona, a Nemanja Antonov i Danilo Pantić će ostati među crno-belima bar do leta, s tim da crno-beli već sada žele da mladog ofanzivca zadrže i duže.

Po svemu sudeći, biće ovo aktivan prelazni rok u Humskoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC