• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi preživeo triler, Junajted NIJE drugoligaša!

Autor mondo.rs

"Plavci" u nadoknadi do pobede, Junajted do poraza!

Antonio Konte je "pretumbao" tim za četvrtfinale Karabao kupa (Liga Kup) protiv Bornmuta i to mu se nije obilo o glavu pošto je njegov tim zabeležio plasman među četiri najbolje ekipe.

Italijan je na klupi ostavio Moratu i Azara, koji su šansu dobili u nastavku meča...

Čelsi je poveo golom Vilijana u 13. minutu nakon lepe akcije Kenedija i Seska Fabregasa, da bi pravi šok na "Bridžu" priredio Den Gosling u 90. minutu, ali je publika samo dvadesetak sekundi razmišljala o tome da će morati u produžetke.

Čim su krenuli sa centra, fantastičnu akciju su odigrali rezervisti Azar i Morata, a Španac je pogodio za pobedu i prolaz njegovog tima (2:1).



Pogodak u nadoknadi vremena viđen je i na meču Bristol sitija i Mančester junajteda, ali za tim iz Čempionšipa je taj koji ide u polufinale!

Poveo je domaćin pravom "raketom" Brajana u 51. minutu i razgalio domaće navijače, ali ih je ubrzo u 58. minutu "ućutkao" Zlatan Ibrahimović odličnim udarcem iz slobodnog udarca. Delovalo je da će Murinjova ekipa "slomiti" rivala, ali se desilo skroz suprotno.

Smit je u trećem minutu nadoknade odlično došao iz drugog plana, primio loptu na grudi, i onda iz okreta savladao Serhija Romera.


Murinjo je na ovom meču koristio veoma jak tim, odmorio je samo Davida de Heu i Nemanju Matića, a bez njih u sastavu tim nije uspeo da se plasira u polufinale takmičenja koje je prošle godine i osvojio!



Na žrebu čekaju čekaju još Arsenal koji je minimalnim rezultatom dan ranije eliminisao Vest Hem, odnosno Mančester siti, koji je "na penale" u utorak "izbacio" Lester.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC