• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tavamba odlazi, Raća Petrović se vraća

Autor mondo.rs

Napadač Partizana Leandre Tavamba, koji je danas napunio 28 godina, verovatno odlazi iz Humske, kaže sportski direktor Ivica Iliev. Radosav Petrović blizu povratka u Humsku. Moguć ostanak golmana Vladimira Stojkovića.

 Tavamba odlazi, Raća Petrović se vraća Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Najefikasniji napadač Partizana u jesenjem delu sezone, Leandre Tavamba, koji je danas napunio 28 godina, napustiće klub u zimskom prelaznom roku, otkriva sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

"Naš glavni cilj je da dovedemo iskusnog napadača, jer će Tavamba po svemu sudeći otići ove zime. Imamo nekoliko igrača koje pratimo, videćemo kada za to dođe vreme. Što se tiče ostalih igrača svi su u igri", rekao je Iliev u intervjuu za današnju "Politiku".

Dodaje i da postoje interesovanja mnogih klubova za Marka Jankovića, Evertona Luiza, Marka Jevtovića i beka Nemanju Miletića, ali da nema konkretnih ponuda.

Golman Vladimir Stojković, koji je jedan od stubova tima i jedan od najzaslužnijih što će Partizan i dalje igrati u Evropi, vrlo je verovatno i dalje će stajati među stativama gola crno-belih.

"Po tom pitanju sam veliki optimista. Verujem da će Stojković i narednih šest meseci ostati na našem golu. Blizu smo dogovora", kaže Iliev.

Sportski direktor Partizana je najavio mogućnost da se u Humsku vrati nekadašnji reprezentativac Srbije Radosav Petrović, doduše na pozajmicu.

"Petrović je stigao u Beograd i danas ćemo početi završne razgovore. Naravno, pri tom treba imati u vidu da je jedina mogućnost njegovog angažmana da nas pojača samo u narednih šest meseci, jer ima jak ugovor sa Sportingom", naglasio je Iliev.

Što se tiče reprezentativca Antonija Rukavine, Iliev kaže da je situacija tu "daleko komplikovanija", ali da bi u Patizan mogao da se vrati štoper Nikola Milenković.

"Mislim da smo daleko od realizacije želje da dovedemo Rukavinu. Bio bih srećan da ubedimo Milenkovića da se vrati, jer bi puno značio našoj odbrani", istakao je Ivica Iliev.

Jedna od meta crno-belih je i Đorđe Ivanović iz Spartaka.

"On se nalazi u krugu 15 potenacijalnih pojačanja. Ali, mislim da smo daleko od toga da realizujemo taj ugovor. Puno je prepreka za to".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC